Sari la conținut

Postări Recomandate

Oare la Dacia pot sa ii rog sa îmi adauge sistemul ăsta? Ca în altă parte as pierde garanția.

Sent from my Samsung Galaxy S6

Din moment ce nu este comercializata de Dacia piesa respectiva si este un aftermarket, poti sa incerci sa vb cu electricienii de acolo sa iti faca montajul. Garantia oricum o pierzi acolo unde afectezi sistemul.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 221
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ajuns la 172.000 km (tinand cont de bordul schimbat la 92.000 km am ajuns la 264.000 km reali/faptici sau cum vreti sa le zicem). Topicul nu l-am facut sa laud masina cat e de buna, ce sa tin (mai

180.000 km & counting   Consumul mediu dupa ~ 800 km e de 6.7 A ajuns cardanul din Anglia, l-am montat in mai putin de 10 minute (2 persoane), e ca nou si ca aspect si ca functionalitate deci s

In ultimele 2 saptamani a aparut un zgomot pe la directie cand treceam peste denivelari/gropi (directie la care am schimbat tot in afara de bieletele antiruliu si un capat de bara) ... am tinut sub su

Posted Images

Melcu, legat de pedala mai tare, e asa de vreo 9000 km de cand am luat masina, intra perfect in viteze deci momentan nu umblu la ambreiaj. Cam cat duce un kit de ambreiaj complet?

Legat de franare, pe toate masinile am pus doar calitate si asa o voi face si acum adica ori originale, ori ATE ori ceva similar. Intrebarea mea era daca stie careva un site cu promotie la discuri + placute originale, cum mi-a aratat colegul link cu pachetul de ulei si filtrele originale la pret bun care le-am si achizitionat de altfel. :)

Legat de pedala de ambreiaj, sistemul de prindere e cel original, clemele de prindere nu sunt rupte/uzate doar putin slabite si scapau dupa pedala, sarmulita pusa doar nu permite acestor cleme sa se departeze si sa scape de pe pedala, nimic mai mult. Nu as tigani o treaba daca nu as fi 110% sigur ca e safe.

Oricum, personal sunt uimit ca e asa ok masina (nu am greierasi in masina, nu bate nimic, etc) si fac destui km pe drum neasfalta care nu e tare minunat. Ar fi masina ideala daca consumul general ar fi cu 1 litru mai putin, singurul meu inconvenient.

Renunt la ideea montarii unui tempomat daca acela e pretul unuia.

Link spre post

Oare la Dacia pot sa ii rog sa îmi adauge sistemul ăsta? Ca în altă parte as pierde garanția.

Sent from my Samsung Galaxy S6

Daca iti schimbi volanul cu unul cu butoanele integrate si iti comanzi si comutatorul original, ar trebui sa poti cere montarea lor la Dacia pastrandu-ti garantia. Nu cred ca in afara de volan cu comenzile aferente, comutatorul de pe plansa si activarea optiunilor din UCH, mai este nevoie de ceva pentru activarea cruise control pe PH2. Dar costurile nu ar fi mici.

Link spre post
  • 2 weeks later...

@melcu, imi cer scuze abia acum am vazut intrebarea ta: farurile nu s-au matuit decat intr-o mica mica masura, asa mica incat nu s-ar justifica un polish la ele (inca).

Kilometrajul arata 153000 km, astfel ca am ajuns la 10000 km parcursi din februarie de cand am cumparat-o (mult as spune tinand cont ca job-ul meu presupune 8 ore de munca la birou), fara evenimente, fara probleme.

Fara nici o legatura, recunosc, dar facand o comparatie cu fosta Skoda Superb din 2009 care o luasem la 97000 km si la varsta de 3 ani, cu care faceam 10000-12000 km pe an, la care am schimbat in primul an sistemul de deschidere/inchidere a rezervorului, un senzor (parca) de autoleveling, displayul din consola centrala care afisa ora si temperatura pentru pasagerii din spate si probabil altele care nu mi le amintesc acum, ma declar multumit de Duster.

Link spre post
  • 3 weeks later...

Mergeam zilele acestea pe ruta Arad - Oradea, am resetat CB-ul, am mers batraneste 80-90 maxim 100, drumul liber, pe bord mi-a aratat un consum de 5.3 l/100 si o medie de 71 km/h. Stiu ca 100 km parcursi e putin, dar totusi ca idee am ramas placut surprins. :))

Intre timp a aparut si prima "problema" si anume s-a ros nuca schimbatorului (e cea de piele), am gasit in Oradea cineva care are tot de piele, noi. la 50 lei asa ca o sa-mi procur una la un moment dat, nefiind o prioritate acest aspect.

In rest cum era de asteptat, motorina si pedala. O masina excelenta, fara dotari premium dar si fara probleme premium. O masina pe placul meu!

Link spre post

Da, nuca aia s-a nasolit si la mine. Urat, foarte urat, Dacia, dupa nici doi ani de folosire :D Decat sa o schimb la fiecare 1 an si jumatate, mai bine o racai pe toata si ii dau iar o vopsea ceva, o oja, un lac, o rasina, un nustiu, ceva, vad eu. Sau o schimb cu acest model elegant:

fd01f7b4e669068014ed3786ad987862-5562113-300_300.jpg

Link spre post

Crezi ca schimbi prea des vitezele? Stai linistit ca si la alte marci se tocesc volanul si schimbatorul, după cum sînt mîinile de aspre.

Trimis de pe al meu HTC One_M8 folosind Tapatalk

Link spre post

Pentru montarea CCSL(cruise control speed limiter ) pe o mașină care nu a avut din fabrică, răspunsul a fost aprox 10.000ron cu manoperă inclusă, asta la un L52.

La Duster ph2, dacă există suport pe cablaj( butoan ccsl, comutator rotativ volan și contactor pedală ambreiaj(dacă nu are)) se poate verifica dacă injecția suportă funcția(dacă nu trebuie reprogramata injecția) și activa via CLiP.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...