Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut,

Nu stiu unde sa postez asa ca o fac aici si va rog pe cei care stiu, sa ma lamureaca si pe mine:

Am proptit Dusterul intr-un sant cu puntea fata de nici calul nu a reusit sa ma scoata, doar cu tractorul am reusit. Dar in timp ce o chinuiam, a inceput sa clipeasca martorul de 4x4 si sa treaca in 2wd. Daca opream motorul un timp, puteam cupla inapoi in 4x4 dar la fel, trecea cand incepeam sa invart rotile, inapoi in 2wd. Apoi, imediat ce am scos-o din sant, pe drum drept am putut cupla fara probleme 4x4. Oare de ce a facut asa?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

@CristiZ: daca ai avut aderenta doar pe puntea spate, si mai deloc pe fata, atunci toata forta de a misca masina s-a produs prin intermediul cuplajului spre puntea spate, care probabil s-a supraincalzit si a fost decuplat din aceasta cauza (din cate stiu are protectie la supraincalzire). Probabil acest cuplaj este putin subdimensionat pentru aceasta sarcina, si patineaza putin producand supraincalzirea lui. Dupa ce ai revenit pe asfalt puntea fata a revenit la aderenta mare, si nu s-a mai suprasolicitat cuplajul spre puntea spate.

Link spre post

99.99% cam asta e. Acum ca stau sa ma gandesc, absolut de fiecare data cand mi-a sarit din lock a fost cand masina era blocata cu curu' la vale iar eu scoteam pistoanele prin capota sa ies din situatiile respective.

Link spre post

Nu cred ca mai puteai sa iesi de acolo cu anvelopele alea pe noroi :( imi pare rau de necazul tau. In mod sigur se lasase pe ceva pietre cu toata puntea fata. Eu in Offroad m-am invatat sa folosesc ESP Off... desi nici eu nu cred ca ieseam de acolo cu tot cu KO2. Ai dashcam - sa vedem si noi filmuletul?

Ce vreme nasoala zilele astea... o tornada mi-a lasat semne serioase in usa la sofer.

Editat de Cain
Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...