Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 896
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Dusterawd tu citesti una si intelegi ce vrei. Cred ca moderatorii si adminul site-ului au fost mai mult decat indulgenti cu toate persoanele care au aprins spiritele in ultima vreme. Eu ti-as fi dat b

@dust3radmin, daca imi permiti o observatie... eu nu contest masurile luate la off-topic si ironii, insa observ ca e nevoie de ceva mai multa diplomatie, mai ales cu "mustrarile in fata careului".  

Sarbatori fericite tuturor !   Pun si aici felicitarea noastra, desi din pacate Duster-ul n-a incaput...   Sent from my SM-T580 using Tapatalk    

Posted Images

la decelerare se aude un zgomot ca de ferodou ( un hârșâit ușor , ce se aude doar dacă este liniște în mașină - chiar și pe liber )

ca și cum ar hârșâi/ hurui ușor pe la roata spate ceva ...; sau mă rog prin zona spate...

culmea este că pe elevator nu se aude nimic...

are cineva vreo idee ?

să fie de la cardan ?

Editat de quarelin
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

S-a ales praful de forumul asta. Parca nu era asa acu 2 ani, poate chiar si mai inainte sa ma inscriu eu, dar cand vezi unele postari intelectocane, ti se taie cheful sa mai citesti. Nu inteleg de ce unii trebuie sa se dea mai batosi ca altii, raspunsuri in care unii trebuie sa aibe mereu ultimul cuvant, urmariri (vanari) de postari ale altora evetual greseli minore ca sa le poata sari repede in gat. Dueluri verbale intre benzinari si dieselisti, intre cei cu 4x2 si 4x4 ( offroad-isti), caravanisti, participanti la IND sau nu, etc. Consider asta lipsa de respect. Este pacat de munca celor care au pus mana de la mana sa creeze acest site de unde pot invata si cei care nu sunt experti in masini....Nu are rost sa mai fac comparatie cu alte site-uri de profil

Pai... poate din cauza ca au aparut mult prea multi pareristi, care n-au ca obiectiv citirea forumului din scoarta-n scoarta si care au impresia ca totul li se cuvine lor!

Nu stiu daca s-a observat... dar multi dintre cei care erau prezenti inainte... acum s-au cam evaporat. Eu nu vreau, inca, sa fac acest lucru pentru ca mi-e draga mare parte din aceasta comunitate si... pentru ca, atata timp cat sunt membru (fondator) al Asociatia Club Duster, ma ocup de evenimente PENTRU aceasta comunitate!

Cam care ar fi scopul unui (DE PROFIL) daca n-ar exista "dueluri verbale" intre benzinari VS diesel-isti, intre 4x4 VS 4x2, intre offroad-isti VS cei care calca un fir de iarba si se numesc "offroaderi"?

Cred ca daca cineva nu este interesat de aceste aspecte si doreste sa-si culeaga doar date tehnice despre masina, poate accesa sectiunea tehnica si... informa.

Daca cineva nu considera utile informarile de la capitole subiect X VS subiect Y, asta nu inseamna ca nimeni nu le gaseste utile.

Si... ca sa completez si capitolul IND-uri... da, au fost evenimente in care s-au spus, atat OFICIAL cat si neoficial multe detalii despre aceasta masina pentru toti cei interesati! Deci... daca nu exista dorinta de a participa la un astfel de eveniment, nu exista nici posibilitatea de a fi informat in subiecte legate strict de aceasta masina

Editat de danielcojocar
  • Like 3
Link spre post
  • 1 month later...

Epic. Sper ca treceti si voi traseele pe forum :-)

Post preluat de pe FB!

Nope! Uite de aia spuneam eu ce spuneam vis-a-vis de postarile de pe forum . Nu mai exista postari aici pe forum in care, cineva, sa propuna intregii comunitati iesiri la plimbareala.

Intr-un studiu facut de mine, de vre-o 2 ani in coa', toate iesirile propuse, s-au facut in alte medii online. Si s-au facut cateva! Acesta este unul din motivele pentru care nici eu nu am mai iesit la plimbari, cu toate ca... pe unii din organizatorii acestor iesiri ii stiu de mult timp! Mi se pare extrem de urata acesasta atitudine, tinand cont ca 99% din cei implicati sunt persoane care vin de pe acest forum .

Au fost si o sa mai fie (cat om mai putea) doar actiunile (IND-urile) Asociatiei Club Duster pentru aceasta comunitate...

Link spre post

Cum se te baneze cineva pe tine? atunci cum ne mai poti da detalii despre raliul zapezii?

Si te rog sa nu ma mai luminezi, te rog doar sa fii ontopic. Capos dptdv(din puctul tau de vedere) nu este remarca si nici ontopic...

Cum? Simplu! Daca am gresit, sunt ca orice membru al acesui forum (cu exceptia adminului si moderatorului)!

Iar daca eu dau detalii despre Raliul Zapezii este pentru ca asa fac de multi aninpentru aceasta comunitate! Da', de unde sa stii tu, cand tu esti preocupat de propria ta cunostinta si nu necesiti mai multa informare

Capos este o remarca (daca pentru tine e jignitoare, atunci imi pare rau de tine!) facuta de catre mine intr-un context general si nu adresata tie ca... membrii care stiu si cunosc subiecte, nu se adreseaza printului @Capone ci vorbesc la general. Din pacate, daca in Limba Romana, exprimarea este asemanatoare cand vorbesti la general cu atunci cand vorbesti cu un interlocutor, nu sunt eu cel vinovat! Iar, daca tu esti cel care crezi ca prin aceasta exprimare esti cel mai impotant subiect pentru noi... TE INSELI!

Ca sa nu mai fim offtopic cu discutii despre comportament/atitudine, m-am mutat cu raspunsul la Generale

Link spre post

Danielcojocar: cum am zis mai devreme...tu nu gresesti niciodata. Esti prieten cu proprietarii acestui si deci nu iti vor face nimic oricat de nesimtit ai fii(asta este o remarca si nu o jignire,daca pt tine este jignitoare atunci imi pare rau pt tine).

Noi ceilalti gresim si suntem banati cand si dca spunem parerea sa adevarul... tu in niciun caz...

Editat de capone
Link spre post

Se pare ca spiritul sarbatorilor afecteaza nitel tastatura la calculatoare si incepe lumea sa scire mult si in plus. Asa ca ma vad nevoit sa incep sa impart cateva cartonase.

PS: @capone Nu are importanta ca il stiu pe daniel sau nu. Toti membri forumului sunt tratati la fel. Si eu daca gresesc sunt pedepsit de admin. Dar pana una alta atentie la limbaj si replici.

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...