Sari la conținut

Postări Recomandate

Salut ! Eu am montat un carlig de remorcare BOSAL, pretul este acceptabil avand in vedere calitatea. Am cativa prieteni cu aceasta marca de carlige si nu au avut probleme . Uite cum arata :

Frumos. Eu am ramas cu Galia, l-am primit azi si il voi instala cu alte piese peste circa 2 sapt. Cat costa carligul Bosal ? Galia e 430 si include inst electr cu 7 pini.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 269
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pam..pam.. Mi-am pus carlig fara a necesita decuparea barii. Producator AUTO-HAK. Nu s-a gaurit absolut nimic, gaurile sunt gata facute din fabrica. Un mic amanunt la achizitionarea carligului, spe

Da, pe 7 sau 13 pini

Trebuie decupat din scutul rezervorului de adblue, rezervor care trebuie golit și demontat (conform indicațiilor oficiale) . Modulul cu pricina scoate forța* din circuitele originale și în acelaș

Posted Images

buna seara

A vazut cineva carlig demontabil care sa nu afecteze unghiul de degajare ?

Pentru ca deja am adunat 3 remorci si deja simt nevoia sa nu mai iau Seat-ul ... la care miroase ambreiajul la sarcina ... chiar daca este 4 la 4.

Nu prea poti sa ai si carlig si sa nu-ti fie afectat unghiul de degajare. Pozitia carligului, de fapt pozitia maciuliei, este cam standard din ce-am vazut, la pozitia aia o sa-ti stea remorca cu curu in sus sau in jos sau drept, in functie de cum sta protzapul in carlig. Eu am carligul la care se demonteaza maciulia (are o placa cu patru gauri / suruburi) si se poate monta pe doua nivele, mai sus sau mai jos. Si acum este montat....jos, parca, si rulota sta dreapta.

Link spre post

Frumos. Eu am ramas cu Galia, l-am primit azi si il voi instala cu alte piese peste circa 2 sapt. Cat costa carligul Bosal ? Galia e 430 si include inst electr cu 7 pini.

Carligul BOSAL a fost mai scump, nu cu foarte mult, cu tot cu pachetul electric

Link spre post

Ma tenteaza si pe mine acel model de carlig, l-ai mai achizitionat cumva ? Eram curios de ceva feedback pe tema asta.

Achizitie

Da l-am achizitionat azi. De la http://www.carlig-remorcare.ro/dacia/dacia-duster/carlig-remorcare-dacia-duster-d0415.html

Marti am sunat la toti cei care aduc Galia si le-am spus ca am nevoie de el vineri sa-l am montat.

Niciunul nu il aveau pe stoc si mi-au spus ca il pot aduce cel mai devreme luni....; mai putin cei de la carlig-remorcare.ro care mi-au spus ca joi il am. ... Si asa a fost.

Chitul electric inclus;

- este un kit standard 7 pini marca Bosal

Montaj

Tot azi l-am si montat la nenea Nicu - 0744 302 151 pe strada Fantanica nr 38 in Bucuresti(un service recomandat de cei de la care l-am luat)

Cam scump montajul 200 RON si fara factura INSA eu ma grabeam si el a fost singurul disponibil (am avut bafta ca cineva programat nu a mai venit)

La Serus montajul m-ar fi costat 330 RON iar la un alt service mai de soi 180RON

Montajul a durat ~ o ora.

Nu a fost nevoie de taiat absolut nimic din bara! Desi eu eram impacat cu gandul ca trebuie taiat putin, nea Nicu mi-a spus ca nu este nevoie .... poate doar daca vreau eu in mod special.... Practic tragi putin de bara, din plastic fiind..., si aia e... sta bara sprijinita pe suportul de la carlig

... daca ajungeti vreodata pe la nenea Nicu va recomand sa-i cereti o socata din aia buna :drool: !

In rest... arata bine. Sunt multumit de el.

La tine cum a fost? ca am vazut ca ti l-ai cumparat si tu.

Link spre post

Achizitie

Da l-am achizitionat azi. De la http://www.carlig-remorcare.ro/dacia/dacia-duster/carlig-remorcare-dacia-duster-d0415.html

Marti am sunat la toti cei care aduc Galia si le-am spus ca am nevoie de el vineri sa-l am montat.

Niciunul nu il aveau pe stoc si mi-au spus ca il pot aduce cel mai devreme luni....; mai putin cei de la carlig-remorcare.ro care mi-au spus ca joi il am. ... Si asa a fost.

Chitul electric inclus;

- este un kit standard 7 pini marca Bosal

Montaj

Tot azi l-am si montat la nenea Nicu - 0744 302 151 pe strada Fantanica nr 38 in Bucuresti(un service recomandat de cei de la care l-am luat)

Cam scump montajul 200 RON si fara factura INSA eu ma grabeam si el a fost singurul disponibil (am avut bafta ca cineva programat nu a mai venit)

La Serus montajul m-ar fi costat 330 RON iar la un alt service mai de soi 180RON

Montajul a durat ~ o ora.

Nu a fost nevoie de taiat absolut nimic din bara! Desi eu eram impacat cu gandul ca trebuie taiat putin, nea Nicu mi-a spus ca nu este nevoie .... poate doar daca vreau eu in mod special.... Practic tragi putin de bara, din plastic fiind..., si aia e... sta bara sprijinita pe suportul de la carlig

... daca ajungeti vreodata pe la nenea Nicu va recomand sa-i cereti o socata din aia buna :drool: !

In rest... arata bine. Sunt multumit de el.

La tine cum a fost? ca am vazut ca ti l-ai cumparat si tu.

Buna,

Si eu tot de acolo l-am luat. Marti il montez la Bras in Iasi, ma va costa vreo 250 ron. Arata solid asa. Poate revin cu poze dupa instalare.

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...