Sari la conținut

Postări Recomandate

Am intrebat la reprezentanta Dacia unde imi fac revizia pt garantie, deci in cel mai indicat loc; mi s-a spus ca daca montez carlig care nu este de origine se pierde garantia, in principal pe parte electrica deoarece instalatia carligului se "inteapa" pe firele masinii si nu se mufeaza ca cea de origine; ramasese sa-mi cumpar un carlig aftermarket si sa-l combin cu instalatie de carlig OEM, doar ca nu scapam decat cu vreo 2-300lei mai ieftin.....chiar in cartea service a masinii scrie ca se pierde garantia daca nu se folosesc piese de origine.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 269
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Pam..pam.. Mi-am pus carlig fara a necesita decuparea barii. Producator AUTO-HAK. Nu s-a gaurit absolut nimic, gaurile sunt gata facute din fabrica. Un mic amanunt la achizitionarea carligului, spe

Da, pe 7 sau 13 pini

Trebuie decupat din scutul rezervorului de adblue, rezervor care trebuie golit și demontat (conform indicațiilor oficiale) . Modulul cu pricina scoate forța* din circuitele originale și în acelaș

Posted Images

mi-am cumparat si eu un carlig galia cu 430.am o nedumerire,piesa aceea cilindrica care vine pe suruburile cu care se fixeaza in lonjeroane,iese in afara lonjeronului,adica e mai lunga decit interiorul lonjeronului,asta insemnand ca prinderea are loc doar pe un perete al lonjeronului.Ar trebui sa le scurtez?la voi cum e prins?iese tevisoara in afara peretelui interior?

Link spre post

Da, ies in afara lonjeronului; acestea string doar partea lonjeronului din exterior (intre aceea teava si suportul cirligului) . Daca surubul ar stringe supotul cirlgului fara aceea teava, lojeronul s-ar deforma si tot nu ar stringe.

Link spre post

am mai cercetat pe net si am aflat ca la carligul bosal tevisoara este 22x4x57 iar la galia este 21x3x64.io zic ca tevisoara de la bosal este mai potrivita,adica se potriveste mai bine cu interiorul lonjeronului,.mi se pare aiurea sa fixezi suportul cirligului doar intr-un strat de tabla,cand se poate prinde in doua.. http://www.catalogue.bosal.com/pages/tow_select_order_list.php?query_nr=20&carspecnr=250009 si galia http://www.galia.sk/...ohon LPG&rv=10-

Link spre post

eu, posesor galia, o sa fac niste poze la mine ca sa inteleg mai bine care este treaba cu tevisoara si cu prinderea doar intr-un strat de tabla.

Dupa, revin cu concluziile mele.

@danielcojocar, eu nu vad nici un bai cu faptul ca sta putin tensionata bara din spate pe suport, nici la rece, nici la cald. Poti sa ne detaliezi presupunerile tale si eventual consecintele pe care le vezi?

Link spre post

@danielcojocar, eu nu vad nici un bai cu faptul ca sta putin tensionata bara din spate pe suport, nici la rece, nici la cald. Poti sa ne detaliezi presupunerile tale si eventual consecintele pe care le vezi?

Nu e o presupunere... este o chestiune fizica... si a explicat foarte bine @DonQuijote...

Iarna, plasticul se contracta si devine mai casant... in zona de contact cu metalul (daca mai strange si putina zapada/gheata prin zona) o sa fie suprasolicitat si se va crapa/sparge.

Cred ca nu sunt singurul care, iarna, a atins cu bara (NU de la Duster) intr-un maldar de zapada si s-a crapat. Am patit-o cu Loganul si cu Supernova...

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...