Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

Polaris 3 sunt cuciucuri corecte, depinde insa cum mergi cu ele si pe unde. Am avut polemici iarna trecuta cu unii useri de aici cum ca si conti crosscontact LX all season sunt ok de iarna ca mergi preventiv si cand am schimbat pe polaris parca era alta masina. Toata chestia asta despre cauciucuri e foarte subiectiva.

Review

si nu sunt zgomotoase (71dB) si nici gurmande (comparat cu crosscontact LX).

Eu as merge pe mana lui @vsebas, stie el ce stie. Nu dam secrete din casa ;)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

Eu am pe Logan Barum Polaris din Decembrie 2011 si se comporta foarte bine - doar ca sunt zgomotoase (de vara am Nankang -care sunt muuuult mai silentioase)

Dupa 4 ierni inca arata foarte bine si sunt destul de moi - ieri le-am verificat de curiozitate dupa didcutiile de pe aici dar eu le pun inainte de prima zapada (in zona de vest ninge destul de tarziu) cred ca cel mai devreme le-am pus in jur de 10 Dec si le dau jos la inceputul lui Martie asta insemnand cam 3 - 4000km pe iarna.

Link spre post

Le-am vrut pe astea, pentru ca mi-au placut revew-urile, dar nu exista /65 si eu oricum am lanturi doar pentru spate si alea erau pentru AT-urile de 225/70R16. Nu am folosit lanturi nicidata si sper sa nu fie nevoie nici de acum incolo :) Altfel, le pun pe rotile cu ET40 si oricum stau mai in afara, asa ca nu mi-am facut probleme de stabilitate.

Editat de 77Dan
Link spre post

Dan, ai mers si pe fata cu roti de 225/70 R16 ? asta inseamna o raza cu aproape 18mm mai mare. Daca DA, ai avut pb sa iti atinga carenajele la viraj maxim ?

Intreb pt ca ma bate gandul sa imi iau lanturi de zapada de 16mm (Thule XS - 16) si nu stiam daca au loc sau nu...

Link spre post

Dan, ai mers si pe fata cu roti de 225/70 R16 ? asta inseamna o raza cu aproape 18mm mai mare. Daca DA, ai avut pb sa iti atinga carenajele la viraj maxim ?

Intreb pt ca ma bate gandul sa imi iau lanturi de zapada de 16mm (Thule XS - 16) si nu stiam daca au loc sau nu...

Am BFG AT 225/70R16 cu suspensie inaltata H&R+Ironman si carenajele fata presate la cald pe partea din spate, langa aparatorile de noroi. Acestea din urma sunt deasemenea decupate. Chiar si asa cauciucurile vin la maxim 1 cm de carenaje la viraj maxim.

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...