Sari la conținut

calinescu26

Members
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre calinescu26

  • Rang
    Nou venit
  1. Legat de faptul ca la vale o ia repede si creste viteza, deci nu prea face frana de motor singura, banuiesc ca ar fi indicat sa folosesc modul manual? Pot in timpul mersului sa comut pe manual?
  2. Legat tot de automata: cand cobor o vale credeam ca face ea frana de motor, dar mi se pare ca nu prea face, tot din frana trebuie sa o tin sa nu creasca viteza.
  3. Multumesc tutror. Am condus asta vara un Sandero cutie manuala, dar avea un fel de frana de mana - o clapeta pe care o puteai apasa si tu cand ai nevoie, dar se activa si singura cand opream la un semafor etc. Ma gandesc ca acelasi sistem il pun in ultima vreme pe toate modelel. O sa vad cand o veni masina.
  4. Salutare tuturor! Urmeaza sa vina si Duster-ul meu cu cutie automata. Am si eu cateva intrebari: - cand o pornesti dar inca nu pleci, poti sta in P (cum o lasasesi ultima data)? - frana de mana, iarna, se activeaza automat? se poate dezactiva ? adica opresc masina si vreau sa plec - o pun in P, dar nu as vrea sa fie si frana de mana trasa ca sa nu inghete tamburii pe spate. - cand opresti la un semafor care dureaza mult e bine sa o pui in P sau in N (daca nu o ia la vale)? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...