Sari la conținut

Anvelope Dacia Duster

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,3k
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Daca ramai pe all season eu as sta tot cu good year cu care a venit masina. Pana acum am incercat continental si barum, all season, dar am mers si iarna cu ele, doar in primul an cand erau noi, adica

Jentile stilizate ...365R sunt mai grele decat cele de tabla cu peste 2 kg.Dusterul este o masina grea pentru motorul 1,3 sau 1,5.Plecarea de pe loc este greoaie fata de alte masini cu aceeasi motoriz

Am largit lista inceputa de @dacian cu variante de cauciucuri mai late (225 mm) care intra pe janta stoc. Vorbim strict de R16, jante stoc si suspensie stoc, varianta 4x4 (benzina/diesel/ph1/ph2).  

Posted Images

Personal, varianta cu all season pentru sezonul rece am eliminat-o.

Mi-am incaltat ieri Duster-ul cu Michelin Alpin 5.

Am rulat deja 400km pe ploaie si cred ca ratingul B pentru comportamentul pe carosabil umed este cat se poate de meritat...nu am avut nici o emotie sau surpriza .

Pentru proba pe zapada va trebui sa mai astept.

Editat de ayrts
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 2 weeks later...

Am luat de la Sigemo niste Viking SnowTech 2 SUV.

Au fost la 315 lei bucata cu montaj cu tot (cu valve care oricum va trebui sa le schimb).

http://www.sigemo.ro/anvelope-turisme/20622-anvelopa-iarna-215-65-16-viking-snowtech-ii-suv-98h.html

Sunt brand-ul de buget al celor de la Continental (similare cu Debica, Sava, etc...) - nu m-am uitat pe DOT sa vad unde sunt facute, o sa ma uit zilele astea. Ca profil si compozitie par sa fie OK pt iarna (mai moi, santuri ceva mai adanci ca la celelalte, profil clar diferit), comparativ cu cele stock all-weather de la Continental.

Mentionez ca am avut mai multe tipuri de gume de iarna de buget care nu m-au dezamagit niciodata (Debica, Sava, Nexen) - decat in momentul in care s-au uzat excesiv... si nu am vrut sa dau diferenta pentru unele mai bine cotate.

Insa stiu ce am luat si stilul de condus va fi adaptat (sau e deja de mult adaptat) in consecinta.

Rotindu-le cu cele de vara ma astept sa si tina destul de bine.

Daca apar / observ chestii nasoale o sa revin cu updates.

post-4304-0-05171000-1446456222_thumb.jpgpost-4304-0-30194600-1446456223_thumb.jpg

si linkuri externe la poze (Google Drive):

https://drive.google...X0otWTVXZENBOEU

https://drive.google...VHRRWWx1NFp2T0E

later edit: am adaugat si URLul de la Sigemo mai sus - au multe brand-uri, asta e printre cele mai eftine, sper sa ajute.

Editat de Killer82
Link spre post

Debica îsi fac treaba doar iarnape zăpada, pe umezeala e patinaj artistic. Cu Michelin A4 am avut surprize plăcute chiar in zăpada foarte afanata si pe ghiață, cu tractiune fata am putut ieși din parcările nedeszapezite. Un plus pentru Michelin mai au si la frânarea pe umezeala chiar își fac treaba si fără emoții. @Killer82 sunt calumea jantele, sunt cele originale vopsite in negru sau așa sunt luate?

Editat de SinSonnY
Link spre post

@SinSonny, asa au venit, gata vopsite negru de fabrica.

Cred ca sunt exact ca rezerva (greutatea e comparabila, deci au ceva tabla in ele, nu "foița"). Rezerva mea stock e neagra, de-aia zic...

Fiind masina alba si jantele negre, contrastul ala pare interesant, mai ales cu capacul dintre prezoane gri.

Ma pune pe ganduri daca sa nu vopsesc negru jantele stock de tip "stilizat" :)

Link spre post
:) vine bine, si eu tot la unele negre ma gândeam, mai ales ca eu nu am pe mașina crom decât in fata, iar cele originale deja a început sa se vadă rugina. De unde le-ai procurat? Vin si cu capace sau le-ai luat separat?
Link spre post

Va rog sa ma ajutati cu o informatie.

Un amic jura pe ma'sa si pe tac'su ca gumele de iarna Barum sunt cea mai mare smecherie de cand s-a inventat gaura la covrig...

Stiu ca unii dintre voi au folosit Barum.

Ma astept sa fie gume ok, nu premium si nici gaura de la covrig. Intrebarea mea e: le-a folosit cineva mai mult de o iarna? Ca in prima iarna al dracu' de multe gume fac fata.

Si 2: E adevarat ca sunt in realitate gume Conti facute la cehi, de buget? Sau e doar folclor...

Editat de ToranagaSama
Post mutat in topicul corect.
Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...