Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

eu in 2010 am comandat dusterul la sfarsitul lui martie si a ajuns cu greu la sfarsitul lui august, deci 5-6 luni......

povestea se repeta...

dar exista un avantaj, daca se poate spune asa ceva, in toate aceste luni de asteptare anumite probleme ale masinii se pot remedia in fluxul de fabricatie al masinii...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

@ddalcu suna la vocea clientului poate iti da un raspuns mai bun. eu dupa vreo 2 zile de la comanda am sunat si mi-au dat un alt termen decit cel de la dealer bineinteles mai scurt cu aproximativ o luna. ce sa iti spun la cit de frumoasa este merita asteptata poate vine mosul cu ea :santa::flowers:

Link spre post

@ddalcu suna la vocea clientului poate iti da un raspuns mai bun. eu dupa vreo 2 zile de la comanda am sunat si mi-au dat un alt termen decit cel de la dealer bineinteles mai scurt cu aproximativ o luna. ce sa iti spun la cit de frumoasa este merita asteptata poate vine mosul cu ea :santa::flowers:

Pai si ce sa le spun alora de le vocea clientului? Ca vreau masina mai repede? :)

Link spre post

eu zic sa insisti un pic cine stie de unde sare nu te costa decit un tel la mine data sa modifica de 3 ori data. prima a fost 27 28 dec a doua pe 17 si a treia pe 3 dec 2011 cind lam primit

Da, am sa-i contactez, mai ales ca initial mi-au dat un cu totul alt termen, iar apoi fara nici o explicatie au schimbat termenul cu aproape 3 luni.

Link spre post

Intrebare, asa, totusi, acel avans in baza la ce ai platit ? Nu ati facut un act din care sa rezulte termenul, macar aproximativ pentru livrare ?

Una peste alta, eu ma gandesc sa imi schimb strategia. Decat sa imi vand masinuta si sa dau comanda, poate raman fara masina 2-3 luni, mai bine incerc sa vad cam ce ar fi pe stoc si daca e ok o cumpar, daca nu, mai bine nu ma bag.....

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...