Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Asta imi rezulta din configurator de pe site-ul Dacia.E drept ca nu continea aceleasi optiuni.Din pacate nu mai e disponibil vechiul configurator si nu mai pot verifica.Oricum insa, varianta de virf Laureate cu toate dotarile incluse e 19000...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Astazi am fost la reprezentanta si am dat comanda: Duster Laureat 1.5Dci 110 CP, negru, pack look, senzori parcare, cruise control, volan si schimbator imbracat in piele. Total 18600 euro. MediaNav-ul mi l-au dat gratuit (oferta de lansare). Am platit avans 5% (aproape 4200 ron). Livrarile incep cu data de 18 noiembrie. Va fi o luna grea de asteptare :)

uite un om hotarit ! L-ai vazut in realitate sau l-ai comandat direct ?

Link spre post

Facelift-ul nu l-am vazut in realitate, dar il astept de aproape 1 an, asa ca nerabdarea era mare :) Oircum, am intrebat daca sunt primul care comanda si mi-au spus ca au mai fost ieri 2 persoane :) Asa ca nu sunt cel mai "hotarat" :))

Link spre post

Sa stiti ca si eu as vrea sa dau comanda, dar inca nu stiu nimic la noi. Cert este sa vad daca se poate discuta cu ei, ca la dealerii altor marci, ca predau masina mea, sa ii faca evaluare si platesc doar diferenta. Daca nu, va trebui sa imi gasesc cumparator, ceea ce e complicat, ori vine prea repede si raman fara masina de tot, ori nu vine la timp si voi avea nevoie de bani :)

Link spre post

Atentie ! Noul Duster dCi 4x2 vine cu alte rapoarte la cutia de viteze !

pinionul de treapta a 6-a e mai mic, ai viteza 93 km/h la 2000 rpm si ai viteza de 140 km/h la 3000 rpm.

E de vis... chiar imi doresc o astfel de cutie de viteze.... Putem spune ca are cu adevarat 6 trepte.

Uneori totusi mi-as dori si un 4x4, desi sunt convins ca e moft si as folosi 4x4 foarte foarte rar...

La modelul 4x4 dCi putem considera ca pentru asfalt e de fapt in 5 trepte de viteza, intrucat prima nu e necesara....

Ce parere aveti ? Pentru autostrazile din Germania clar ca e mai bun un 4x2 dCi de 110 CP...

Link spre post

duster ul nu este o masina de autrostrada prin prinsma coeficientului aerodinamic foarte crescut.

daca modelul 4x2 ar avea alte spoilere fata care sa faca altfel curgerea aerului poate ar merita sa fie luat in calcul ca si masina de facut naveta.

Link spre post

Atentie ! Noul Duster dCi 4x2 vine cu alte rapoarte la cutia de viteze !

pinionul de treapta a 6-a e mai mic, ai viteza 93 km/h la 2000 rpm si ai viteza de 140 km/h la 3000 rpm.

E de vis... chiar imi doresc o astfel de cutie de viteze.... Putem spune ca are cu adevarat 6 trepte.

Uneori totusi mi-as dori si un 4x4, desi sunt convins ca e moft si as folosi 4x4 foarte foarte rar...

La modelul 4x4 dCi putem considera ca pentru asfalt e de fapt in 5 trepte de viteza, intrucat prima nu e necesara....

Ce parere aveti ? Pentru autostrazile din Germania clar ca e mai bun un 4x2 dCi de 110 CP...

La fel e si acum. Nu au modificat nimic. La mine exact asa e 140km/h la 3000 rpm.
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...