Sari la conținut

Postări Recomandate

Duster 1.2 full, fara vopsea metalizata si fara piele, in rest tot ce se poate:

Romania: 16600 eur cu tva

Ungaria: 13460 eur cu tva de Romania

Diferenta este mai mare de 3000 eur... Bineinteles ai niste costuri dar acestea nu depasesc 500 eur.

S-a cam scris tot ce era de stiut despre acest subiect pe . De exemplu aici. Daca vrei sa te pun in contact cu dealerul de la care am cumparat eu, da-mi un pm si te ajut.

Vrei sa cumperi pe firma sau ca persoana fizica?

M-as bucura daca mi-ai putea da datele de contact. Vb limba romana?

Trimis de pe al meu HTC Desire 500 folosind Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 weeks later...
  • Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Intr-o postare mai veche se spunea ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hill Start Assistance. La masina mea, achizitionata pe 18 aprilie nu am simtit aceasta functie despre care nu se pomeneste nimic in cartea tehnica.. As dori sa stiu daca alti posesori care au achiztionat masina in aceasta perioada au activa sau nu aceasta functie.

Link spre post

Eu am vazut la cineva zilele astea o oferta luata de la un diler si aceasta functie era la optionale si cred ca era vreo 200 EUR daca nu ma insel. Nu am fost prea atent deoarece nu ma interesa direct dar mi-a sarit in ochi la optionale.

Link spre post

Intr-o postare mai veche se spunea ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hill Start Assistance. La masina mea, achizitionata pe 18 aprilie nu am simtit aceasta functie despre care nu se pomeneste nimic in cartea tehnica.. As dori sa stiu daca alti posesori care au achiztionat masina in aceasta perioada au activa sau nu aceasta functie.

Raspunsul de la Vocea Clientului (presupun ca prin "toate versiunile noului Duster" ei inteleg ceea ce inteleg si eu, adica si 4x4 si 4x2, si benzina si diesel):

Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hill Start Assistance.

O zi buna !

Tatiana Cristescu

Vocea Clientului DACIA

Vezi ca HSA-ul nu intra cand cobori o panta (cu fata sau cu spatele, n-are importanta) ci doar cand urci panta (cu fata sau cu spatele, iarasi n-are importanta), opresti si dupa aceea vrei sa pleci din nou. Incearca sa urci si vezi daca simti efectele HSA-ului.

Link spre post

La mine exista, dar vedeti ca functioneaza numai daca vede ca ai bagat in viteza. Daca opresti in panta si esti pe neutru cu schimbatorul, nu activeaza hh. In schimb daca sunt in viteza sau dau sa bag in viteza ca sa plec vad ca sta infranata.

Link spre post

Am sunat la Vocea Clientului si mi s-a confirmat ca masina este echipata cu Hill Start Assistance. Masina sta infranata timp de 2 secunde la plecarea din rampa. Probabil ca nu am utilizat cum trebuie aceasta functie, poate si datorita faptului ca nu am mai condus o masina cu astfel de echipare. In concluzie, echiparea este pe toate masinile in continuare, desi nici acum nu se pomeneste nimic despre ea in cartea tehnica. Va multumesc si pentru sfaturile de utilizare,

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...