Sari la conținut

Postări Recomandate

Salutari tuturor si bine v-am gasit.

Mi-am creat contul pe cu aproximativ o luna inainte sa soseasca Duster-ul pe care l-am comandat ieri.

Pe scurt: Duster 2 Laureate, benzina 1.6, 4x4, MediaNav, volan+schimbator piele, packlook si asistenta la parcare, culoare Gris Comete.

Avansul 3990 ron, data estimata de livrare: 19 Noiembrie.

As fi vrut motorul pe benzina Tce dar, cum nu e disponibil cu tractiunea integrala (doar din 2015), am zis sa merg pe vechiul motor aspirat.

Pana una alta, abia astept sa vina :)

Salutari

S-o primesti cu placere si... Sa te bucuri cat mai mult de ea!

Te asteptam la intalnirea Nationala a Dusteristilor din iarna ! ;-)

Cand vine?

Sa o stapanesti sanattos si fara incidente neplacute

Pe 19 Noiembrie... a zis omul...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Sa stiti ca si eu as vrea sa dau comanda, dar inca nu stiu nimic la noi. Cert este sa vad daca se poate discuta cu ei, ca la dealerii altor marci, ca predau masina mea, sa ii faca evaluare si platesc doar diferenta. Daca nu, va trebui sa imi gasesc cumparator, ceea ce e complicat, ori vine prea repede si raman fara masina de tot, ori nu vine la timp si voi avea nevoie de bani :)

hai sa-ti prezint o varianta....

achiti un avans la dusterul nou ca el sa poată fi comandat...

dusterul nu vine imediat, cred ca vine in aproximativ o luna...

in aceasta perioada iti vinzi masina....

asa am procedat eu si a mers....

dar trebuie sa ai o marja de eroare in privinta pretului de vanzarte a masinii...

una este sa vrei sa vinzi o masina si alta doar sa te afli in treaba, si in general, daca o vinzi tu, pretul este mai mare decat la firmele `buy-back`.

din experienta iti spun ca o masina se vinde intr-o saptamana daca este la pretul pietei, altfel stai mult si bine...

succes!!!!!!!!

Link spre post

am fost azi la dealerul din tm unde au adus un diesel 4x4 cu toate optionalele mai putin piele. e o diferenta enorma la interior fata de vechiul model. acum inspira calitate. peste vreo doua saptamani dau si eu comanda.

Curios, astia pe pagina de Facebook tot zic de 11 Nov ca doar atunci aduc masini in showroom.

Este masina si de drive test ?

Eu ma gandesc sa schimb Dusterul vechi cu unul nou, bineinteles dupa ce il vad si testez un pic pe asta nou :)

Link spre post

Din pacate vin cu vesti proaste (cel putin pentru mine; poate la ceilalti n-o fi asa). Acum 5 min m-au sunat de la reprezentanta si mi-au spus ca s-a modificat termenul de livrare pentru toate comenzile (nu stiu daca in toata tara): sfarsitul lunii ianuarie!!! No comment... :-(

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...