Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

recomandarea mea ar fi sa nu iei masina din primele loturi. ai sanse sa aibe hibe necunoscute :)

cel mai bine e sa astepti 6 luni. my 2 cents

Asa ma gandeam si eu la inceput insa am ales motorul de 1.6 pe benzina care cred ca e pus la punct dupa 3 ani. Restul modificarilor sunt de design (ca sa zic asa)... nu vad ce defecte ascunse ar putea avea noile triple sau faruri ori optiunile introduse acum (incalzire in scaune / asistenta l parcare .. etc). Daca nu iei motorul nou 1.2 TCe atunci merita sa comanzi masina acum pentru medianav-ul gratuit.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Aveti amandoi dreptate, acum m-ati pus in ceata. Ce-i drept, masina a fost modificata sa-i zicem radical pe partea interioara si tine mai mult de design. Eventual unde ar putea aparea probleme, ar fi navigatia, calculatorul de bord. In rest, nu cred ca la motor de exemplu s-a modificat ceva. Daca sunt indeplinite conditiile, nu stiu daca am rabdare sa astept 6-7 luni :)))))

Link spre post

Medianav-ul si calculatorul de bord n-au probleme. Nu a inventat Renault arhitectura sistemului multimedia cu touchscreen. In ceea ce priveste calculatorul de bord cred ca e acelasi. I-au facut un update software care sa permita gestionarea noilor optiuni. Oricum partea electronica nici macar nu e facuta de ei ci e produsa de firme specializate. Chiar si in ipoteza in care se strica ceva la cele doua "agregate" .. se schimba cu totul (ca o tava pe care o inlocuiesti) in perioada de garantie (si ai 3 ani garantie... daca e ceva slab se duce in primul an).

Sfatul meu: go for it :D

Link spre post

Intrebare, asa, totusi, acel avans in baza la ce ai platit ? Nu ati facut un act din care sa rezulte termenul, macar aproximativ pentru livrare ?

Una peste alta, eu ma gandesc sa imi schimb strategia. Decat sa imi vand masinuta si sa dau comanda, poate raman fara masina 2-3 luni, mai bine incerc sa vad cam ce ar fi pe stoc si daca e ok o cumpar, daca nu, mai bine nu ma bag.....

N-am facut un contract din care sa rezulte termenul de livrare. Am facut comanda si am platit avansul pentru comanda respectiva, iar ei mi-au dat bonul de comanda si dovada platii avansului pentru comanda respectiva.

In ce priveste eventualele probleme, nu cred ca e cazul (cel putin asa sper). Nu vorbin de un model complet nou, iar in principiu la un facelift se remediaza "hibele" pe care le avea vechiul model. Cat priveste navigatia, cruize control-ul, etc, acestea sunt deja pe logan si sandero de 1 an, asa ca daca au fost probleme, cred ca s-au remediat. In principiu ar trebui sa fie totul ok.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...