Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Ho ma!

Indreptati-va isi nu va mai smorcaiti. Prin atitudinea scrisa ilustrati exact pozitia invocata de voi.

Aveti rabdare pentru cele 7 zile de ale creatiei.

Din moment ce 97% din productie a fost vinduta la export e normal sa se acorde atentie marita acestei sfere.

Sunt problemele specifice unui nou model si nu veti ramine fara masini!, dar probabil cererea este peste asteptari.

Nu va autofraieriti si victimizati...nu cumva sa va raniti.....s-apoi sa defaimati Dusterul fara sa fi urcat in el....da frumos-u-i?

Love :heart:

PS Capitalu' nu are miros, sentimente, culoare, patrie ( patriotism?) - a spus-o parca nenea Marx.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ho ma!

Indreptati-va isi nu va mai smorcaiti. Prin atitudinea scrisa ilustrati exact pozitia invocata de voi.

Aveti rabdare pentru cele 7 zile de ale creatiei.

Din moment ce 97% din productie a fost vinduta la export e normal sa se acorde atentie marita acestei sfere.

Sunt problemele specifice unui nou model si nu veti ramine fara masini!, dar probabil cererea este peste asteptari.

Nu va autofraieriti si victimizati...nu cumva sa va raniti.....s-apoi sa defaimati Dusterul fara sa fi urcat in el....da frumos-u-i?

Love :heart:

PS Capitalu' nu are miros, sentimente, culoare, patrie ( patriotism?) - a spus-o parca nenea Marx.

Va zic eu , n-are treaba capitalismul in aceasta ecuatie, nici macar Dusteru nu-i vinovat , de vina este "pupincurismu neaos al opotunistilor nostri cei de toate zilele, care bineinteles s-au "protapit "cum bine le sta, si pe la Uzinele Dacia, si acum .. vedem rezultatul..., dati avansul fratilor si apoi , mai stati la rand , ce atata graba, ca romanul e rabdator...
Link spre post

De vina suntem noi , pacalicii de rand , care ne multumim cu putin, si mai avem si "tupeul"sa dam avans pentru masina, ne meritam intr-un fel soarta, mai tineti minte acum ceva timp in urma cind cei de la Uzinele Dacia lucrau 3 zile pe saptamina , pentru "lipsa de comenzi "?. Credeti ca daca as fi avut banii de mai stiu eu ce "jipan", as mai fi stat pe ganduri ?, dar asta e , esti mic, stai la coada , sau mai artistic daca vreti- "mars la coada, fraiere"

Link spre post

Probabil ca si la cele cu face lift se respecta 97 la export 3 in Romania. Nu ar fi normal? Daca ar fi fabrica mea eu asa as face. Fara sa ma pupe nimeni in partea dorsala, sau nici macar atunci!

Io cred ca oportunistii nostrii nici macar la miros nu au voie in ceea ce priveste politica de distributie al Concernului Renault. Sau cel mult joaca pe muzica de Ghosn.

Oare ce alt criteriu decit cererea si oferta credeti ca poate dirija distributia produselor finite intr-un concerm multinational capitalist Acolo unde totul este dominat si dirijat de capital, de actionari, de raportarile fata de actionariat si nu in ultimul rind de profit...credeti ca este loc de pupat in diferite parti, de protapit etc.

Din pacate eu, probabil mai in virsta, trebuie sa va amintesc ca suntem deja in 2013, iar Dacia nu mai e Dacia ce a fost, ci este Dacia grup Renault ( am vazut asta cu ochii mei ),

Nu vreau sa va amarasc si eu am fost la vremea respectiva aminat de distribuitorul zonal si eu la rindu-mi am fost deosebit de nerabdator sa ma urc in fiecare dintre cele 7 Dacii cumparate dealungul vietii de la Dacia. Si eu m-am simtit lezat ...dar nu m-am dus sa-mi retrag banii dati ca avans...si ulterior nu am avut remuscari in acest sens.

Io am dorit sa subliniez ca pentru o aminare tehnica nu e nevoie sa invinovatim pe toti din sat de la preot in jos. Mai ales ca suntem osinditi pe pozitia de asteptare a cumparatorului la care, in definitiv putem renunta oricind dorim.

Avem oricind optiunea sa nu mai fim rabdatori si sa ne retragem avansul. Ati incercat?

Link spre post

@ISZY56 -- Nu te nacaji asa tare, oamenii sunt nerabdatori si ar dori si ei masina inainte de 25 ale lunii decembrie, odata cu Mosul, dar daca nu se poate ... ce sa-i faci?

Asa mi-a venit si mie primul Logan, DCI-ul, acum 7 ani imediat 8, exact pe 6 ianuarie de imi venea sa urlu, dar no, asta este prima serie DCI. Am comandat-o in septembrie 2005 si a venit in 2006, masina mai noua cu un an, avanaje si dezavantaje :)

Apropo, am platit avansul pe 18 luna asta si am aflat ca-mi vine Dusterul in saptamana a 3 din 2014. Acum ce sa fac? Sa ma urc pe pereti? Ca mi-am vandut masina de 2 luni si ma dau cu cea a lui tata? Nu frate! Astept data de 11 a 11-ea sa o vedem la testdrive si mai vedem ce-o fi dupa ... ca nu se termina lumea pe 31.12.2013 :)

Link spre post

Probabil ca si la cele cu face lift se respecta 97 la export 3 in Romania. Nu ar fi normal? Daca ar fi fabrica mea eu asa as face. Fara sa ma pupe nimeni in partea dorsala, sau nici macar atunci!

Io cred ca oportunistii nostrii nici macar la miros nu au voie in ceea ce priveste politica de distributie al Concernului Renault. Sau cel mult joaca pe muzica de Ghosn.

Oare ce alt criteriu decit cererea si oferta credeti ca poate dirija distributia produselor finite intr-un concerm multinational capitalist Acolo unde totul este dominat si dirijat de capital, de actionari, de raportarile fata de actionariat si nu in ultimul rind de profit...credeti ca este loc de pupat in diferite parti, de protapit etc.

Din pacate eu, probabil mai in virsta, trebuie sa va amintesc ca suntem deja in 2013, iar Dacia nu mai e Dacia ce a fost, ci este Dacia grup Renault ( am vazut asta cu ochii mei ),

Nu vreau sa va amarasc si eu am fost la vremea respectiva aminat de distribuitorul zonal si eu la rindu-mi am fost deosebit de nerabdator sa ma urc in fiecare dintre cele 7 Dacii cumparate dealungul vietii de la Dacia. Si eu m-am simtit lezat ...dar nu m-am dus sa-mi retrag banii dati ca avans...si ulterior nu am avut remuscari in acest sens.

Io am dorit sa subliniez ca pentru o aminare tehnica nu e nevoie sa invinovatim pe toti din sat de la preot in jos. Mai ales ca suntem osinditi pe pozitia de asteptare a cumparatorului la care, in definitiv putem renunta oricind dorim.

Avem oricind optiunea sa nu mai fim rabdatori si sa ne retragem avansul. Ati incercat?

Si daca avansul a fost constituit din valoarea masinii vandute special pentru a achizitiona un Duster, cu ce ma aleg eu , roman de rand ? cu aceeasi senzatie ca atunci cand am depus banii de nunta pentru o dacia 1310 ? ....si am reusit pina la urma sa-mi cumpar un frigider ?, mai tineti minte ?
Link spre post

Io va doresc din tot sufletul sa nu fie asa.

Acestea sunt riscurile achizitonarii unui bun cu pretul in MERE cind noi primim salarul in PERE. Mai ales cind PERE-le depind de butoanele unui curs.

Dar asta nu mei are nimic comun cu Dusterul si Dacia.

Dacia are pretul in MERE si ar fi indicat sa nu ne inscriem la cumparare decit atunci cind dispunem de MERE-le respective.

Alta explicatie, chiar ca economist nu va pot da.

Cu respecte.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...