Sari la conținut

Postări Recomandate

Acu' sper să nu vă supăr peste cât sunteți deja supărați de întârziere, dar cred că tratați lucrurile puțin prea dramatic. Dacă chiar vă place mașina, nu văd de ce o întârziere de câteva luni v-ar face să renunțați complet. Întârzieri și nesimțiri sunt la oricine. Înțeleg că lipsa unei mașini e frustrantă, când aveți nevoie de ea, dar de astfel de întârzieri am auzit și la Volkswagen, și la multe alte companii.

Ca să mă raportez puțin la experiența personală, eu tot strâng bani de Duster de vreo doi ani, în speranța de a mă îndatora cât mai puțin la bănci. Acum evident că nerăbdarea e deja la cote maxime, dar într-un fel mă bucur că o să mai întârzie până spre primăvară, că mă doare sufletul să umplu mașina de zăpadă, sare, mizerie, să arunce plugul pietriș în ea, când e nou-nouță. De-asta aștept să fac comanda prin noiembrie, să întârzie cât mai spre primăvară. În fine, îmi imaginez că unii din voi nu vă permiteți așteptări așa lungi, dar sunt oarecum normale la un model nou, și parcă mi se pare ciudat să renunțați complet pentru asta.

Cât despre cum se poartă alte companii cu clienții, sau posibilii clienți, eu de exemplu am încercat de câteva ori să mă programez la test-drive la Suzuki SX4, când încă nu eram hotărât pe Duster. Deși am făcut mai multe încercări, oamenii n-au încercat niciodată nici măcar să mă mintă frumos. Au văzut că sunt tânăr și am o dacie, au tras concluzia că sunt sub nivelul lor și mi-au zis mereu scurt că nu se poate, sau m-au ignorat complet. Așa sunt unii oameni, simt nevoia să îți fie superiori și să îți dea peste nas, indiferent de situație. Dar chiar are rost să ne amârâm acum?

În fine, sper că nu v-am supărat, eu vă doresc să vă vină mașinile repede și să ne bucurăm cu toții de ele!:)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

problema ramane tot bunul simt(sau educatia)...nu conteaza ca asteptam...ca si in alte cazuri totul sa putea rezolva cu un comunicat de bun simt din partea fabricii...atat...pentru ca si banii romanilor sunt la fel de munciti(poate cu mai mult chin) ca si ai altora care s-au nascut prin alte parti mai "avansate".........

Link spre post

Nu inteleg marketingul Dacia, joi stiu ca au facut "lansarea" Dusterului in CJ. Azi am fost pe la showroom crezand ca va fi acolo Dusterul nou, dar nu era :) l-au luat si l-au dus mai departe :)))

Doar dupa 11 nov va fi in showroom noul model si pt test drive.

Nu inteleg de ce au mai facut lansarea acum, daca numai dupa 11 va fi in permanenta in showroom o masina.

Link spre post

Io va doresc din tot sufletul sa nu fie asa.

Acestea sunt riscurile achizitonarii unui bun cu pretul in MERE cind noi primim salarul in PERE. Mai ales cind PERE-le depind de butoanele unui curs.

Dar asta nu mei are nimic comun cu Dusterul si Dacia.

Dacia are pretul in MERE si ar fi indicat sa nu ne inscriem la cumparare decit atunci cind dispunem de MERE-le respective.

Alta explicatie, chiar ca economist nu va pot da.

Cu respecte.

Nu te supara pe mine @ISZY56, dar oare daca as fi platit cu " mere" oare mi-ar fi sosit mai repede Dusteru, oare noi romanasii de rand, nu platim contravaloarea in euro a masinii ? , NU,... asta e tratatia speciala pe care "ne-o luam noi , romanii" , pentru ca am fost tot timpul toleranti cu restul "lumii", n-am pus si noi picioru-n prag , ca altii...
Link spre post

Tin minte ca, in afara de prima mea masina (dacie nova) si fordul mondeo pe care inca il am, ambele masini luate din cele expuse in showroom, toate celelalte auto pe care le-am avut (vreo 4) au venit dupa 1-3 luni pentru ca erau personalizate. Dupa parerea mea e oarecum normal sa astepti dupa o masina personalizata mai mult decat pentru o configuratie standard iar, din cate am citit, majoritatea strainilor comanda modele standard si poate asta e motivul pentru care se "scurg" tirurile cu Dustere spre vest. A mea cica vine la sfarsit de noiembrie (inceput de decembrie) asa ca cele 60 zile de asteptare se inscriu in media cu care m-am obisnuit. Sper sa merite asteptarea :)

Link spre post

Eu ma intreb daca s-a rezolvat prb cu cele 2 "cocoase" la rezervorul 4x4 :) eu stau minute intregi la pompa sa fac un plin adevarat :)

Plinul nu este o problemă, ci utilizarea completă a resurselor de carburant ce devin indisponibile datorită configurației respective a rezervorului…

Pe de altă parte, termenul de livrare din contract este previzionat și poate fi modificat de producător după bunul plac al alocării resurselor. O soluție posibilă ar fi cea propusă de dusty2010, însă îmi vine greu să cred că un dealer își asumă acele penalități în numele producătorului.

Link spre post

Plinul nu este o problemă, ci utilizarea completă a resurselor de carburant ce devin indisponibile datorită configurației respective a rezervorului…

Pe de altă parte, termenul de livrare din contract este previzionat și poate fi modificat de producător după bunul plac al alocării resurselor. O soluție posibilă ar fi cea propusă de dusty2010, însă îmi vine greu să cred că un dealer își asumă acele penalități în numele producătorului.

Nu am avut timp pentru a studia toate postarile utilizatorilor acestui forum , in toata plenitudinea lor , insa ceva imi spune ca lucrezi pentru Dacia -Renault, dupa vorba ... dupa port..., dupa expresii standard.... ,succesuri in continuare, dar ceva despre neseriozitatea celor ce lucreaza prin zona , ne poti relata ceva.. ? :flowers:
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...