Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

De 2 saptamani sunt in legatura cu mai multe reprezentante, strang informatii, insa incet-incet incep sa-mi pierd "curajul" de a da o comanda la Duster Facelift, datorita neseriozitatii producatorului. Nu exista certitudini, nu exista informatii. Mie personal nu imi convine sa raman fara masina 2-3-4 luni. Ca doar trebuie sa imi vand masina, intrucat prin buyback primesc foarte putin. Insa nici asta nu e o solutie sa stau cu banii si fara masina, fara macar sa stiu aproximatix cand va sosi.

Azi am inteles ca inclusiv masinile care sunt deja gata si vor fi livrate la dealeri, e posibil sa nu poate fi vandute, intrucat daca productia inregistreaza intarzieri la producator, nu vor avea dreptul sa le vanda, intrucat nu pot nici ei sa ramana fara masini....

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

mda... mi-au taiat si mie macaroana .. daca pana azi aveam toate asigurarile ca masina va veni la sfarsitul lui noiembrie, "cel tarziu" prima saptamana din decembrie, in aceasta dupa amiaza primesc un telefon de la dealer si-mi transmite omul de la celalalt capat al firului ca s-a alocat seria de caroserie a masinii. Dupa care face o pauza, probabil sa ma lase sa aterizez in scaunul de pe decolasem vertical de bucurie, si-mi spune ca termenul de livrare s-a prelungit: sfarsit de decembrie, inceput de ianuarie. Hai ca e bine, numaram din doi in doi. Deja nu mai am "emotii".. cand o fi, o fi.

@magyari ... de ce nu dai comanda acum, platesti avansul de 5% (la 16500 euro valoare a masinii avansul meu a fost de 800 euro) si stai linistit o luna, doua. Rogi dealer-ul sa-si arunce un ochi in sistemul lor de comanda de 2-3 ori pe saptamana si sa-ti spuna cu o luna inainte sa vina masina. Ai timp berechet intr-o luna s-o vinzi pe-a ta si sa faci rost de bani.

Si eu sunt intr-o situatie oarecum similara in sensul in care iau un credit pentru diferenta de care mai am nevoie. SI aici e bataie de cap: daca il iau prea repede platesc ratele degeaba pana vine masina. Daca astept prea mult risc sa ma trezesc ca n-am creditul aprobat cand vine masina... Numai probabilitati...

Sigur, mai ai si varianta sa astepti sa se "linisteasca" apele si sa se dispara harababura asta de inceput de la producator insa exista "riscul" ca facelift-ul sa prinda bine la romani si vreun an de acum incolo sa astepti 3 luni dupa masina pentru ca sunt multi pe listele de asteptare (s-ar putea sa gresesc s-ar putea sa nu gresesc).

Link spre post

Eu m-am decis sa astept ziua de 11 noimebrie, cand se lanseaza oficial masina si cand vor fi expuse. Ma duc acolo, daca au ceva sa ma intereseze, la fata locului si nu este deja rezervat, ma bag. Daca nu, poate abia atunci dau avansul si astept.....

Link spre post

@magyari ... de ce nu dai comanda acum, platesti avansul de 5% (la 16500 euro valoare a masinii avansul meu a fost de 800 euro) si stai linistit o luna, doua. Rogi dealer-ul sa-si arunce un ochi in sistemul lor de comanda de 2-3 ori pe saptamana si sa-ti spuna cu o luna inainte sa vina masina. Ai timp berechet intr-o luna s-o vinzi pe-a ta si sa faci rost de bani.

Sincer, mi-e greu sa inteleg cum poti cumpara ceva de 16000 Euro din poze, fara sa-l fi vazut in realitate. Si asta pentru ca nu mai ai rabdare 2 saptamini.Simplu fapt ca Dacia ia comenzi de 2 saptamini la o masina pe care romanii au vazut-o doar din Photoshop mi se pare o insulta la inteligenta noastra...

Sper ca n-am jignit pe nimeni, e doar opinia mea....

Link spre post

Nu e greu de inteles daca iti spun ca am fost la lansarea de la Romexpo si am vazut masina live. N-am intrat in ea insa am vazut modificarile de interior (cele mai importante). Cum restul masinii (sasiu + motor) a ramas neschimbat, n-a fost greu sa ma hotarasc sa o comand. :)

In ceea ce priveste afirmatia "o masina pe care romanii au vazut-o doar din Photoshop" am o parere putin diferita. Imediat dupa lansarea oficiala de la Frankfurt, au fost disponibilie pe o gramada de site-uri fotografii si filme neretusate. Eu, care am avut si ocazia sa o vad live, n-am mai stat pe ganduri. Oricum cochetam de aproape un an cu ideea de a-mi achizitiona un Duster, deci n-a fost chiar o decizie de moment.

Link spre post

Atunci cazul tau se exclude de la sine.Tu chiar ai vazut-o in realitate, ti-a placut, ai gindit-o de mult, ai dat comanda. Insa pentru ceilalti sunt semne de intrebare.De exemplu noua culoare, Gris Comete, arata superb "in Photoshop", insa am inteles ca cei care au vazut-o in realitate nu au mai fost atit de incintati.Asemenea detalii pot influenta o decizie....

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...