Sari la conținut

Postări Recomandate

[off-topic] @ruiz nu trebuie să te superi, se mai aprinde lumea în discuții, însă acest e unul din cele mai civilizate forumuri din România. Nu știu cum se face, dar la noi aproape orice degenerează în jigniri și inflamări (nu e cazul aici). Ani întregi am urmărit un anume dacia, nu zicem care, deși mulți de aici îl știu, și acolo era imposibil să porți o discuție civilizată. Erau unii care invariabil săreau cu jigniri și provocări.

Te asigur că aici lucrurile sunt foarte civilizate, e primul pe care activez și eu "relaxat", că pe altele mi-era și teamă să întreb ceva.

[on-topic] în contextul acestor întârzieri, aveți idee dacă mai ajunge în showroom la 11 noiembrie, sau cum era planificat inițial?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Si eu am vazut-o live, acum o saptamana. Nu este mult de povestit, 90% vechiul Duster, cu modificari majore, zic eu la interior. Cum vechiul Duster stim cum este, ce poate, iar pe partea de mecanica, motor, etc nimic nu s-a schimbat, vazand interiorul mult mai placut, am zis ca merita, mai ales daca iau un pret ok pe Dusterul meu. Nu este un model nou, care trebuie neaparat testat, cel putin asta e parerea mea....

Link spre post

Latest updates:

Comenzile lansate zilele acestea (1.5dCi) vor avea termen de livrare pe undeva in a doua parte a lunii ianuarie. Deci asteptarea e de aproape 3 luni. Nu stiu despre 1.6 16V.

Am inteles ca se vor lua comenzi pentru Laureate 1.2 TCE abia din decembrie - iar livrarea pe undeva prin Martie 2014, asadar tot aproximativ 3 luni.

Link spre post

90% vechiul Duster, cu modificari majore, zic eu la interior. Cum vechiul Duster stim cum este, ce poate, iar pe partea de mecanica, motor, etc nimic nu s-a schimbat, vazand interiorul mult mai placut, am zis ca merita, mai ales daca iau un pret ok pe Dusterul meu. Nu este un model nou, care trebuie neaparat testat, cel putin asta e parerea mea....

Gresesti putin. Nu-i adevarat ca nu s-a schimbat nimic la motor. S-a facut o modificare majora: Modificarea si repozitionarea intercooler-ului este EXTREM de importanta tinand cont ca nu mai este pozitionat in asa fel incat poti sa-l strici si daca lovesti o bordura mai inalta.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...