Sari la conținut

Postări Recomandate

Nu e adevarat. La actualul Duster 4x2, dCi 110, viteza in treapta a 6-a este 44.25 la 1000 rpm, deci e 132.7 la 3000 rpm.

Adica la 140km/h ai aprox 3150 rpm. Noul pinion are 46.6 la 1000 rpm. Observati diferenta de la 44.25 la 46.6.

Din cate imi dau eu seama, acest 4x2 dCi 110 e cel mai eficient la consum pe autostrada, Ahille, cred ca tu poti confirma daca iti consuma instantaneu cam 8 l / 100km la viteza constanta de 140 km/h , pe cand la cele 4x4 consumul e cam 9 la aceasta viteza. Deci eu estimez cam 1l / 100km diferenta.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Multumesc de confirmare. Acea diferenta de un litru la 100km pentru 4x2 , comparativ cu 4x4, se datoreaza pe jumatate faptului ca masina e mai usoara si nu are cutie de transmisie catre puntea spate, iar cealalta jumatate se datoreaza pinionului de treapta a 6-a care e mai mic.

Link spre post

Ma refeream la noua cutie de viteze de pe Duster 4x2 de 110 CP (sa scada consumul considerabil?).

Intre varianta 4x4 si 4x2 este o diferenta de consum de peste 1L/100 din motivele enumerate mai sus de @i96nds. La versiunea 4x4 nu au facut modificari la cutie? Ce alte modificari au mai facut la motorizarile diesel? Am vazut ca au un nivel mai mic de noxe din ce am citit pe dacia.ro.

Are cineva fisa tehnica de la Duster facelift? Multumesc

Link spre post

Buna,

Vezi ca trei pagini mai in fata a pus @andreidalcu un link cu datele tehnice :

http://andreidalcu.c...Noul Duster.xls

Cutia ramane aceeasi la 1.5dCi 110 CP 4x4. Doar cea de la 4x2 a primit rapoartele putin mai modificate. Deci noul model de 4x2 va consuma pe autostrada cam cu un 0.2 litri/100km mai putin, comparativ cu actualul 4x2. Nu e diferenta foarte mare, dar este, intrucat vom avea pe 4x2 o adevarata cutie cu 6 trepte.

Link spre post

Salutari tuturor si bine v-am gasit.

Mi-am creat contul pe cu aproximativ o luna inainte sa soseasca Duster-ul pe care l-am comandat ieri.

Pe scurt: Duster 2 Laureate, benzina 1.6, 4x4, MediaNav, volan+schimbator piele, packlook si asistenta la parcare, culoare Gris Comete.

Avansul 3990 ron, data estimata de livrare: 19 Noiembrie.

As fi vrut motorul pe benzina Tce dar, cum nu e disponibil cu tractiunea integrala (doar din 2015), am zis sa merg pe vechiul motor aspirat.

Pana una alta, abia astept sa vina :)

Salutari

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...