Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Acum am venit de la dealer.Si nu de la unul oarecare ci de la unul cu conexiuni bune..In showroom troneaza un Duster phase 1.Cind vine cel nou ? Raspunsul a fost evaziv si oarecum cooperatist : nu s-au alocat inca cotele, veniti la sfirsitul lunii.Care luna, n-avea rost sa mai intreb ca oricum termenele nu se respecta :bye:

E clar... daca-l vad prin martie 2014 e bine!

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pai da, trailerele alea de mai sus mergeau "la extern".Romanii sa mai astepte, ca banii lor "nu e buni"....

Pai daca in Europa pretul Duster-ului pleaca de la 11.900 euro (fata de 10.900 cat e la noi) inseamna ca la fiecare masina livrata in Vest (in detrimentul romanilor) Renault castiga in plus 1000 euro... Banii sunt un motiv suficient pentru o "discriminare" soft ... Spun asta cu parere de rau pentru ca si eu am dat comanda (si avansul) si primisem un termen estimat de livrare undeva pe 19 Noiembrie. Sper totusi sa nu fie nevoie sa astept 3 luni.

Link spre post

Am obtinut ceva informatii despre inceperea livrarilor de Duster Facelift in Romania. Sursa este una de incredere (pozitie de management la Dacia Romania)

"Este posibil ca, pentru anumite modele, livrarile sa inceapa in ianuarie. In principiu modelele Laureate (benzina sau motorina) se livreaza incepand de la sfarsitul lui noiembrie, inceputul lunii decembrie."

Nu face lumina in totalitate dar e mai bine decat nimic.

Link spre post

Am obtinut ceva informatii despre inceperea livrarilor de Duster Facelift in Romania. Sursa este una de incredere (pozitie de management la Dacia Romania)

"Este posibil ca, pentru anumite modele, livrarile sa inceapa in ianuarie. In principiu modelele Laureate (benzina sau motorina) se livreaza incepand de la sfarsitul lui noiembrie, inceputul lunii decembrie."

Nu face lumina in totalitate dar e mai bine decat nimic.

Pai eu am comandat Laureat 4x4 1.5dci 110 cp. Poate totusi am noroc sa-mi vina anul asta, desi nu mai am mari sperante...

Link spre post

Pai eu am comandat Laureat 4x4 1.5dci 110 cp. Poate totusi am noroc sa-mi vina anul asta, desi nu mai am mari sperante...

Nu cumva ai ales tapiterie din piele ?

Imi amintesc cum in 2010, eu am primit Dusterul mai repede cu vreo 2 luni pt ca nu am ales piele.

Link spre post

În Marea Britanie se poate mai rău, se pare:

http://www.daciaforum.co.uk/topic/566-error-with-my-dacia-duster-order/

Și nu e singura poveste de acest gen de care am auzit.

[scuze ca sunt oarecum off-topic]

Totuși, succes cu livrarea, sper să ai o surpriză plăcută și în final să livreze cât mai repede!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...