Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 822
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Cateva poze, destule de slabute ce-i drept, cu face-liftul meu (ma rog, al masinii:)))) ) ........

Uite raspunsul oficial de la Vocea Clientului:   Buna ziua Stimate domnule Corcoveanu,   Referitor la solicitarea dumneavoastra, va comunicam ca toate versiunile noului Duster sunt echipate cu Hi

Multam fain G  

Posted Images

Noul Duster facelift mi-a lasat o impresie foarte buna dpdv design interior, defapt cred ca astea sunt schimbarile majore facute de Dacia, si da arata muuult mai bine la acest capitol fata de Dusterul vechi daca pot zice asa.

Tapiteria de piele cu care a fost echipat Dusterul la prezentare a fost pt mine de nota 10, scaunele fiind mai profilate si parca sunt mai comode.

La exterior schimbarile sunt: faruri si stopuri redesenate, bare longitudinale mai solide.

Pe dedesubt: a fost mutata toba finala inaine de puntea spate, fapt pt care , toba numai este vizibila, masina privita din spate arata muult mai bine.

La motor: pt diesel , a fost relocat intercoolerul, acum este pozitionat "in picioare" ca sa zic asa, este mai scurt parca si un pic mai lat.

Si cateva poze de la eveniment:

IMG_11121.JPG

IMG_11201.JPG

IMG_11241.JPG

IMG_11351.JPG

IMG_11361.JPG

IMG_11371.JPG

IMG_11381.JPG

IMG_11391.JPG

IMG_11401.JPG

IMG_11411.JPG

IMG_11421.JPG

IMG_11431.JPG

IMG_11441.JPG

IMG_11451.JPG

IMG_11461.JPG

IMG_11471.JPG

IMG_11481.JPG

IMG_11501.JPG

IMG_11511.JPG

IMG_11521.JPG

IMG_11631.JPG

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Super tare, mai ales poza 17 - in care se vede o punga agatata pe dupa roata . Probabil a fost pusa ca sa nu se murdareasca masina la transport.

In nici o prezentare nu am vazut un element care se anuntase : pachetul optional off-road - care includea BULL BAR. Parca mai era un alt pachet cu aparatori de noroi la roti si la pasajele rotilor.

Din poze se vede incalzirea in scaune - dar nu vad nicaieri cotiera....

Banuiesc ca masina era 4x4 si era 1.5dCi, ca am inteles ca nu vom avea inca 4x4 cu 1.2TCE .. Ma mir ca nu au venit la lansare cu noul motor.

Multumim mult pentru poze !

Link spre post

In nici o prezentare nu am vazut un element care se anuntase : pachetul optional off-road - care includea BULL BAR. Parca mai era un alt pachet cu aparatori de noroi la roti si la pasajele rotilor.

Din poze se vede incalzirea in scaune - dar nu vad nicaieri cotiera....

Dacia nu a venit sa prezinte optionale pe masina ci noul Duster. Deci, nu aveai cum sa vezi pachete optionale Off-Road, Bull Bar, Cotiera etc.

Cat despre aparatori de noroi la roti... sunt tot accesorii iar aparatori de noroi pasajele rotilor... Dusterele 4x4 au asa ceva... nu stiu daca 4x2 are, dar ar trebui sa aiba!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...