Sari la conținut

Probleme aeroterma

Postări Recomandate

La 26.06.2014 la 17:23, tico98 a spus:

Exact. La mine e un fel de abur inghetat. Evident ca ceva se astupa cu gheata.

Nu stiu cum sunt la masina sistemele de ac, dar eu am avut o problema similara la un frigider no frost. Mergea perfect 10-12 zile si pe urma pauza. Avea defect un senzor sau chiar rezistenta care trebuia sa topeasca gheata. Practic ar trebui ceva sa limiteze acumularea de gheata.

Cred că se acumulează condens apa..gheata..și intră în defrost ..adică ""sa se curețe de gheata.condens...la mine am descoperit și insuficienta cantitate de freon pe instalație..trebuie completat

La 26.06.2014 la 17:23, tico98 a spus:

Exact. La mine e un fel de abur inghetat. Evident ca ceva se astupa cu gheata.

Nu stiu cum sunt la masina sistemele de ac, dar eu am avut o problema similara la un frigider no frost. Mergea perfect 10-12 zile si pe urma pauza. Avea defect un senzor sau chiar rezistenta care trebuia sa topeasca gheata. Practic ar trebui ceva sa limiteze acumularea de gheata.

Cred că se acumulează condens apa..gheata..și intră în defrost ..adică ""sa se curețe de gheata.condens...la mine am descoperit și insuficienta cantitate de freon pe instalație..trebuie completat....sau furtun de scurgere condens..gâtuit ..infundat

Editat de Giovani
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 year later...
  • Răspunsuri 119
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ai Duster ph3, e în garanție, vrei neapărat să schimbi piesa pe banii tăi ? 6001547488  vreo 60euro E undeva desupra pedalei de accelerație pe cutia aerotermei

si eu am patit la fel, dupa 3,4 ore de functionare nu mai baga aer.

Am avut si tico cu aer conditionat, baga frig ore in sir pana paralizai in masina....   O tempora, confirm superba masinuta din toate punctele de vedere. Am detinut-o 3 ani si imi amintesc cu place

Faptul că doar pe treapta 4 mai funcționează,  înseamnă că siguranța termică de pe ansamblul de rezistențe de trepte (1,2,3) e arsă - soluția înlocuirea.

P.S. Completează corect profilul, altfel stăm să ghicim ce mașină ai

Link spre post

Merci.

Duster HM, 4x4, 1,5 Blue dCi, M6. Masina are 1 an jumate.

E ciudat. Am avut si modelul vechi la care am avut probleme tot la aeroterma. La aia pur si simplu nu mai baga aer rece la drumurile mai lungi (la primul drum Buc-Budapesta in August m-a lasat fara aer rece cum am trecut granita.).

Ai idee unde e plasata siguranta si cat de usor e accesul acolo (pe asta o schimb pe garantie dar la drumuri lungi poate merita sa am una de rezerva) ?

Editat de Mak
NU CITA ULTIMUL MESAJ!
Link spre post

Merci mult. Dupa cum am spus o voi duce in service dar fac multe drumuri lungi si daca se schimba usor nu strica sa ai una de schimb. La 60 de euro e cam scumpa.

Din ce vad se gasesc si alternative la 69 lei (pt urgente pana ajungi la service cred ca merita):

https://www.emag.ro/rezistenta-ventilator-climatizare-logan-duster-32674/pd/D1CZDGBBM/

Editat de Mak
NU CITA ULTIMUL MESAJ!
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...