Sari la conținut

Probleme aeroterma

Postări Recomandate

• Răspunsuri 119
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Ai Duster ph3, e în garanție, vrei neapărat să schimbi piesa pe banii tăi ? 6001547488  vreo 60euro E undeva desupra pedalei de accelerație pe cutia aerotermei

si eu am patit la fel, dupa 3,4 ore de functionare nu mai baga aer.

Am avut si tico cu aer conditionat, baga frig ore in sir pana paralizai in masina....   O tempora, confirm superba masinuta din toate punctele de vedere. Am detinut-o 3 ani si imi amintesc cu place

S-a rezolvat..aveam doar 330 gr freon..Acum baga 8,9 grade dupa completare.Ramane deschisa sesizarea la service..

Editat de Micutzu666
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am fost si eu vineri la service pt treaba asta si avea in instalatie 390g. Mi-au pus 450g (desi eu zisesem sa puna 480-500g), motivand ca pe timp de canicula daca e prea mult freon in instalatie se creeaza presiune prea mare si decumpleaza compresorul (si mai mult decat decupleaza in mod normal).

@t0rqemada am o mare rugaminte la tine, ai idee cat freon intra la un Renault Symbol 1.5dCi (euro 3) 82cp din 2005 ?

Multumesc frumos !

Link spre post

Cand am reclamat problema la AC, mi-au scos din freon motivand ca ar putea fi o cauza. Spuneau ca Dacia a emis o circulara care indica reducerea la 350g de freon. Colac peste pupaza, in instalatie erau 330g.

In lumina ultimelor informatii, ma voi duce sa completez conform cu manual. Multumim t0rquemada.

PS: ce bun era un abtipild care sa spuna clar si fara echivoc cantitatea necesara.

Link spre post

Cum au majoritatea marcilor de altfel...oare cu cat se scumpea masina daca avea aptipildul ala? Cu 50 de bani? Aceste lucruri sunt foarte inportante si pana la urma si in asta consta maiestria unui constructor. De ex daca eu am ales Laureate atunci e cam clar ca vreau chestii mici gen aptipild cu cantitatea de freon. Daca am ales versiunea cea mai slab echipata atunci poate ca nu vreau stergatoare fiindca vin cu ele de acasa si pot fi in categoria optionale.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...