Sari la conținut

Postări Recomandate

Imi doream sincer sa incep a posta pe forum prezentandu-mi masina, care imi place foarte mult. O am de 2 luni, are 2300 km..... dar ma vad obligat sa incep cu o problema tehnica. La kiloetrajul indicat, ieri, la a 3-a cheie pe ziua respective se aprinde martorul ESP si masina nu mai accelera. Dupa ce am parcurs 1 km asa, am tras masina in parcare si ....am lasat-o acolo.

Am facut imediat programarea in service (e programata maine, 15 martie) si ....ma rog, sa va mai descriu dezamagirea si frustrarea ???

Azi I-am mai dat o cheie si masina a pornit normal. Evident ca ma voi duce in service dar imi doresc sa stiu si un second-opinion.....

Mentionez ca doar martorul de ESP s-a aprins, odata cu cel de cheie service plus mesaje pe ecran: verificare start an stop, verificare ESP....

1.6 SCE 114, masina are fix 2 luni si 2301 km.......

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 337
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Din fericire, problema e mai grav decât pare din diagnoză, așa că răspunde la: 1. Ce masină e, că din profil nu e niciuna. 2. Ce modificări are mașina ? (chipcirip,etc) 3. Ultima modifi

@marco79ro asa cum bine si corect s-a scris anterior diagnoza nu inseamna doar citire\stergere erori, martorul acela se poate ”aprinde” din mai multe cauze. Referitor la erorile din captura ta relevan

De ce nu ai schimbat bateria ? E pe garanție sau nu? Ai 3 chei dar doar 2 sunt funcționale . Doar cheile prezente la momentul învătării noii chei sunt împerecheate, deci aia pierdută e breloc mom

Posted Images

Am patit de trei ori pana acum... Luni sunt si eu programat la reprezentanta. Primele doua dati si-a revenit dupa cateva opriri si porniri de motor. Ultima data nu a mai vrut, a trebuit sa ma tarasc pana acasa cu maxim 30km/h. Asta se intampla seara. Dimineata era aprinsa doar cheita + check engine si mesajul verifica sistem antipoluare, iar masina mergea normal. Dupa amiaza cand am plecat de la munca nu mai era aprins nimic. Doar check engine sta aprins 1-2secunde cat timp apare si mesajul paricol averie motor.

Am 15500km.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

A mea e maine la doctor. Promit sa revin dupa ce am un raspuns de acolo, sper sa fie de folos altora care au acelasi necaz ca mine.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Acum am plecat de la service. Am plecat cum am venit. Masina nu are nicio eroare stocata in CB. Masina functioneaza in parametri OK. Singura sansa e sa se mai intample o data si sa le fac niste poze sau un filmulet....sau cand se intampla sa le-o duc direct in Service. Destul de frustrant....... Service-ul unde am facut diagnoza este Meridian Sud.

 

BogdanG, te rog, sunt curios ce verdict ti se da tie. Daca esti amabil, te rog sa postezi dupa ce ai un rezultat.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cu siguranta voi reveni cu feedback. Probabil la fel voi primi si eu, dar mai am o sansa cu acel martor check engine+pericol avarie motor care e prezent cam o secunda la pornirea motorului.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

din intamplare am gasit pe youtube un filmulet cu eroarea despre care discut. Este un user din UK. Din discutiile cu cei de la Meridian se pare ca saptamana trecuta eram al doilea cu aceiasi buba.... Sambata si duminica am folosoit masina intensive si eroarea nu a mai aparut.

 

 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am renuntat la programare, am decis sa nu ma mai duc pentru ca problema in momentul asta nu mai exista, iar peste o luna oricum trebuie sa fac revizia de un an.

Pana una alta, venind caldura, mi-am adus aminte cum e sa se blocheze CB. :)

  • Like 1
  • Haha 1
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 3 months later...

Salutare,

 

Aceeasi masina, 118000km acum, cu martor zigzag aprins pe autostrada, fara scaderea puterii sau alte probleme. La destinatie, pe loc, s-a aprins si martor motor. In acest moment sunt ambii martori aprinsi (ca in poza de la inceputul acestui topic).

Sa fie din nou acel senzor de temperatura schimbat in garantie? Daca da, nu inteleg ce se intampla...

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak changed the title to Martor "dinti fierastrau " aprins in bord.
  • Mak pinned this topic
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.



×
×
  • Creează nouă...