Sari la conținut

BogdanG

Members
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

14 Bun

Despre BogdanG

  • Rang
    Dusterist

Informații profil

  • Oraș:
    Pitesti
  • Stare:
    Posesor de Duster
  • Motor:
    1.6 4x2 114cp
  • An fabricație:
    2018

Vizitatori Recenți Profil

1.531 citiri profil
  1. Este strâmb în sensul ca într-o parte nu sta lipit de haion. Rămâne un spațiu de aproximativ 2mm, ca și cum ar fi ceva prins. Probabil un fir care s-a și ciupit? Mai ales ca bătând ușor cu podul palmei becurile s-au aprins. La început unul apoi amândouă. Mulțumesc pentru răspuns! Chiar nu știam cum se da jos. Speram sa nu fie nevoie sa umblu din interior. Banuiesc ca sunt și clipsuri acolo care sper sa reziste la încă o demontare.
  2. Salutare! Aveți idee cum se demontează? Am avut o la reparat, iar acum nu se mai aprind becurile, în plus bandoul e montat strâmb. Mulțumesc!
  3. Are! Se vede fara sa demontezi nimic, doar deschizand portiera.
  4. Nu, alte probleme nu sunt. Ma gandesc ca o cauza, in cazul meu, ar putea fi ca fac drumuri scurte si dese in oras.
  5. La fel la @eliadib am si eu. Din cate stiu 5w e superior unui 10w si din moment ce ambele sunt acceptate nu inteleg de ce s-au facut presiuni cu 10W din moment ce nu beneficiez de revizii gratuite si eu plateam...
  6. Inteleg ca doar pe mine m-au fraierit sa pun 10w40. Nu inteleg de ce reprezentantele Dacia nu lucreaza toate dupa acelasi standard. La AMAT Pitesti mi-au pus 10w40 si mi-au spus ca daca aleg altceva (eu am cerul 5w40) o fac pe raspunderea mea. Inclusiv la 0.9Tce ei pun 10w40.
  7. O intrebare: la Duster model 2018 ce modificari trebuiesc facute pentru a se aprinde si a doua jumatate din stopul de frana? Multumesc! Edit ca sa nu incarc topicul: vreau sa se aprinda tot stopul la franare. Pe pozitii stiu ca se aprinde tot.
  8. Pana la urma am cumparat Tigar SUV Winter 215/65/16 la 266Ron/buc. Am oscilat mult daca sa iau pe 70 sau 65 si am ales marimea standard pana la urma. Zilele astea le montez pe jante.
  9. Servetelele se folosesc exclusiv pentru zonele cu plastic nevopsit. Pentru zonele vopsite se foloseste alcool izopropilic pentru degresare.
  10. Si eu sunt in cautare de cauciucuri de iarna. Ma bate gandul sa iau pe 70...
  11. Nu e grav, resoftare si gata.
  12. Aici se gasesc poze cu o parte din culori: https://www.netcarshow.com/dacia/2018-duster/
  13. Cel mai probabil, fiind din 2018 masina, are OTS. Eu am asteptat revizia de 1 an pentru ca nu am vrut sa pierd timpul de doua ori prin service...
  14. Eu am avut ceva similar. Martorul de ulei nu se aprindea, dar la pornirea motorului rece aparea pentru o secunda Pericol avarie motor, martorul STOP si bip-ul. La rezivia de 1 an mi-a facut resoftare pentru remedeiarea blocarii comenzilor CB si de atunci nu a mai aparut. Apare doar Verficare functii vehicul urmat de OK. Inca nu am prins calduri mari sa verific comenzile CB.
×
×
  • Creează nouă...