Sari la conținut

claus

Members
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Despre claus

  • Rang
    Nou venit

Informații profil

  • Oraș:
    Bucuresti
  • Stare:
    Posesor de Duster
  • Motor:
    1.6 4x2 114cp
  • An fabricație:
    2018

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

  1. Pai daca eroarea este stocata, mai este nevoie de constatare "cu ochiul lui" in service ? Si daca este cunoscuta deja, nu putem spera la o varianta de soft ulterioara care sa remedieze necazul, sau la o resoftare la urmatoarea revizie ? Intreb pentru ca problema nu ma deranjeaza acum, dar nici nu as trece peste ea la revizia urmatoare. Si parca nici sa fac un joc de-a uite e/uite nu e in ziua reviziei nu mi se pare fair. Mai ales ca uneori apare, alteori in aceiasi zi...nu.
  2. Multumesc, m-ai scutit de un drum la service ! Sincer, nu am timp acum de asa ceva. Problema identica si la mine de aprox o luna, 1.6 SCE, 7000km.... Verificat nivel ulei (OK) si in afara de micul discomfort la pornire (martor, beep, STOP) masina functioneaza normal. E ciudat ca uneori apare, alteori nu, uneori la prima cheie, alteori la toate cheile din ziua aia...fie cald, fie rece… Ma rog, nicio logica. Drumuri bune forumisti !
  3. din intamplare am gasit pe youtube un filmulet cu eroarea despre care discut. Este un user din UK. Din discutiile cu cei de la Meridian se pare ca saptamana trecuta eram al doilea cu aceiasi buba.... Sambata si duminica am folosoit masina intensive si eroarea nu a mai aparut.
  4. Acum am plecat de la service. Am plecat cum am venit. Masina nu are nicio eroare stocata in CB. Masina functioneaza in parametri OK. Singura sansa e sa se mai intample o data si sa le fac niste poze sau un filmulet....sau cand se intampla sa le-o duc direct in Service. Destul de frustrant....... Service-ul unde am facut diagnoza este Meridian Sud. BogdanG, te rog, sunt curios ce verdict ti se da tie. Daca esti amabil, te rog sa postezi dupa ce ai un rezultat.
  5. A mea e maine la doctor. Promit sa revin dupa ce am un raspuns de acolo, sper sa fie de folos altora care au acelasi necaz ca mine.
  6. Imi doream sincer sa incep a posta pe forum prezentandu-mi masina, care imi place foarte mult. O am de 2 luni, are 2300 km..... dar ma vad obligat sa incep cu o problema tehnica. La kiloetrajul indicat, ieri, la a 3-a cheie pe ziua respective se aprinde martorul ESP si masina nu mai accelera. Dupa ce am parcurs 1 km asa, am tras masina in parcare si ....am lasat-o acolo. Am facut imediat programarea in service (e programata maine, 15 martie) si ....ma rog, sa va mai descriu dezamagirea si frustrarea ??? Azi I-am mai dat o cheie si masina a pornit normal. Evident ca ma voi duce in service dar imi doresc sa stiu si un second-opinion..... Mentionez ca doar martorul de ESP s-a aprins, odata cu cel de cheie service plus mesaje pe ecran: verificare start an stop, verificare ESP.... 1.6 SCE 114, masina are fix 2 luni si 2301 km.......
×
×
  • Creează nouă...