Sari la conținut

Postări Recomandate

Eu nu am șters nimic. Au șters în service.

Îți dai seama ca voi sta fixat pe identificarea cauzei.

Voi umbla la mine și cu actele mașinii - factura, garanție...

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 404
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Senzor supraalimentare turbo, ăsta te interesează, restul nu contează. E motor K9K658.

Din păcate unii confundă forumul cu grupurile de feisbuc, postând cu un total dezinteres pentru regulament și etichetă (profil, topic prezentare ), așteptând să li se repare mașina singură sau să repa

Am rezolvat dupa mai multe incercari si chiar si test la Dacia. La ei aparea eroarea DF054, dar a trebuit luata problema prin testare. Initial inlocuit traductorul de presiune EGR, apoi se depistase

Posted Images

• 2 weeks later...

In ultimele luni am observat o anomalie, pe care am ignorat-o initial. Mi se intampla destul de des cand vreau sa plec de pe loc dar numai cand virez masina. De exemplu la o intersectie sau semafor. In momentul cand fac la dreapta si accelerez destul de rapid, dupa maxim 10 metri, volanul nu-si mai revine la pozitia dreapta si sunt nevoit sa trag eu spre stanga. Daca conduc destul de incet, volanul revine singur. Am postat in topicul asta caci banuiesc ca ar fi de la ESP. Aveti idee ce ar putea fi?

Link spre post

Mai degrabă GEPDA sau mai plauzibil torq steering. Nu ar fi exclus nici roată înfrânată pe dreapta - dar s-ar simți permanent. Dacă poți încearcă să asculți țiuitul specific GEPDA, atunci când miști de volan.

GEPDA = Grup ElectroPompă Direcție Asistată

Link spre post
  • 3 weeks later...

A trecut mai mult de 1 luna de la evenimentul nefericit și spre fericirea amandurora nu am mai avut nicio eroare.

Am mers pe tot felul drumuri si 16-le s-a abtinut de la rateuri.

Am mers si tare (140) si prin zapada pe drum forestier. Am fortat si un derapaj cu frana de mana.

Toata treaba asta ma apropie de banuiala initiala legata de o spalatorie auto.

Sent from my A0001 using Tapatalk

Link spre post
  • 2 months later...

Salut. Astazi am primit prima eroare de la al meu Duster.

Am alimentat de dimineata (facut plinul cu MaxxMotion Diesel) si am plecat la drum Bucuresti --> Buzau --> Baraj Siriu --> Sinaia, aproximativ 300 Km, cu scurte opriri pentru desmortit. Mers 2WD pana la Buzau, Auto in rest, toate bune si la locul lor, nicio problema.

La Sinaia am facut o pauza mai lunga, aprox 2 ore. Cand sa plec spre Bucuresti am constatat ca nu se mai stinge martorul multifunctional de avertizare, cum este numit in carte. Ramane aprins portocaliu.

Am sunat la Dacia Asistenta unde am vorbit cu un baiat de la tehnic, la recomandarea doamnei dispecer. Concluzia lui dupa ce i-am spus cele de mai sus este ca eroarea a aparut datorita prezentei apei in motorina, si ca a aparut asa tarziu, dupa 300 km, pentru ca mai aveam combustibil de dinainte (acelasi tip, de la aceeasi benzinarie).

Recomandarea lui fie sa desfac borna negativa si sa astept 30 de secunde inainte de a o reatasa la baterie fie sa ma duc luni dimineata la un service ca sa imi stearga eroarea si sa stinga martorul.

A mai patit cineva asta? Care a fost diagnosticul?

post-4558-0-26780100-1457811918_thumb.jpg

post-4558-0-42068200-1457811931_thumb.jpg

Link spre post
  • Mak changed the title to Martor "dinti fierastrau " aprins in bord.
  • Mak pinned this topic
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...