Sari la conținut

Postări Recomandate

• 2 months later...
  • Răspunsuri 258
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Întotdeauna a fost teama de nou. Când a apărut Supernova multora le era frică de electronica și senzorii motorului de 1.4 MPI și ridicau în slăvi vechea berlină cu motorul ei conceput în urmă cu peste

Ai ceva de asteptat, daca vrei sa schimbi masina! Si in plus de asta cine stie ce vremuri vor mai veni! Eu sincer daca stiam ca vine ce a venit peste noi acum, ca nici nu imi vine sa-i pronunt numele,

Mereu or sa fie carcotasi carora nu le convine nimic. Daca stii sa conduci te adaptezi cuplului masinii si nu ar trebui sa ai probleme in depasiri si etc. Dureaza doar putin pana te obisnuiesti cu dem

Posted Images

• 1 month later...
  • 3 months later...
La 21.06.2019 la 9:02, ElfStone a spus:

Eu nu "am incredere" in motoarele mici. Motoare mici cu turbina sunt fortate si nu stiu daca or sa fie la fel de fiabile in timp ca si cele fara turbina.
1.6 16V e probabil in momentul de fata cel mai ieftin de intretinut si fiabil motor de pe Duster (e strict doar parerea mea).

Motoarele noi, TCe, sunt mai economice si mai putin puturoase.. dar cred ca in timp or sa coste mai mult decat cele aspirate.

da, am trecut si eu prin asta 2 masini si 4 ani , o sa ti treaca.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

De anul asta pentru fiecare masina produsa cu noxe peste 110 g co2 renault plateste o amenda de 1.629 de euro care va intra in pretul masinii. Acum cautati ce motorizari raman sub nivelul asta de noxe, nici 1,5 dci nu se incadreaza. Doar asta de 0,999 cm3, plus varianta pe gpl.

• Like 2
  • Mulțumesc! 1
Link spre post
Acum 5 ore, romeo2 a spus:

De anul asta pentru fiecare masina produsa cu noxe peste 110 g co2 renault plateste o amenda de 1.629 de euro care va intra in pretul masinii. Acum cautati ce motorizari raman sub nivelul asta de noxe, nici 1,5 dci nu se incadreaza. Doar asta de 0,999 cm3, plus varianta pe gpl.

Deci preturile actuale au incluse deja taxa asta de Franta ?

Editat de Ds19
Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...