Sari la conținut

Postări Recomandate

Se tot vehiculeaza introducerea pe Duster a noului monstru de 900 cm!

Cred k cei de sus de la Renault vor doar sa faca misto de noi , nu inteleg de ce nu vor sa vanda in continuare si ne baga pe gat 900 cm si fi.ti atenti 100 de CP , oau , oau.

O sa radem si noi de ei pentru k n.o sa.l cumpere Nimeni!

Inteleģ politica k trebuie sa.si vanda pe ale lor, dar sa faci chestia asta pe un SUV e bataie de joc!

Nu vad si ei k lumea s.a saturat de jucariile aste care dupa 1 an le da sangele pe nas.

Sa.vada la Mazda 2.0 litri aspirat in 2019, Respect Mazda, Skoda.2.0 litri cu turbo , probabil multi alti, si vin si ei cu 990 cm. 

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 258
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Întotdeauna a fost teama de nou. Când a apărut Supernova multora le era frică de electronica și senzorii motorului de 1.4 MPI și ridicau în slăvi vechea berlină cu motorul ei conceput în urmă cu peste

Ai ceva de asteptat, daca vrei sa schimbi masina! Si in plus de asta cine stie ce vremuri vor mai veni! Eu sincer daca stiam ca vine ce a venit peste noi acum, ca nici nu imi vine sa-i pronunt numele,

Mereu or sa fie carcotasi carora nu le convine nimic. Daca stii sa conduci te adaptezi cuplului masinii si nu ar trebui sa ai probleme in depasiri si etc. Dureaza doar putin pana te obisnuiesti cu dem

Posted Images

Newsflash există 0,9 TCe de 110CP, dar unii află mai greu.

Că poate vor să pună un H4D, 999cm3 turbo e altceva

TCe = Turbo controled efficiency

SCe =Smart controled efficiency aka aspirat

teaser190510.jpg

Editat de t0rquemada
Link spre post

Oau 0.9 110 cai! O sa.i pun si troliu si ma urc pe munti! Sau m.ai astept un 0.350 cum avea tata la o motocicleta ruseasca😁

Link spre post
Acum 8 ore, BigFoot a spus:

Se tot vehiculeaza introducerea pe Duster a noului monstru de 900 cm!

Cred k cei de sus de la Renault vor doar sa faca misto de noi , nu inteleg de ce nu vor sa vanda in continuare si ne baga pe gat 900 cm si fi.ti atenti 100 de CP , oau , oau.

O sa radem si noi de ei pentru k n.o sa.l cumpere Nimeni!

Inteleģ politica k trebuie sa.si vanda pe ale lor, dar sa faci chestia asta pe un SUV e bataie de joc!

Nu vad si ei k lumea s.a saturat de jucariile aste care dupa 1 an le da sangele pe nas.

Sa.vada la Mazda 2.0 litri aspirat in 2019, Respect Mazda, Skoda.2.0 litri cu turbo , probabil multi alti, si vin si ei cu 990 cm. 

Pai ba spui de 900 , ba spui de 990 , pe la sfarsitul comentariului.

Mai baga o fisa!!!

Ce deja bagi lumea  in ceata!

Link spre post

1.0 litru sa zicem , conteaza asa mult 9.999  perioada 99999999?

Sincer chiar nu observati k aduc toate resturile?

Nu vreau sa intru in disputa despre asta dar am sustinut tot timpul Dacia! Am avu Logan 2, acum Duster dar dak continu asa cu motorase de jucarie ma voi opri si eu si alte sute de mii!

Am spus m.ai demult chestia cu 1.2 ul  cu 5 persoane in drumul de legatura dintre Slanic PH si Cheia  o panta asfaltata unde in treapta 1 nu m.ai avea suflet! Si au fost cativa pe forum care stiu zona si mi.au dat dreptate.

Link spre post

Sunt altii care deja vand SUV-uri cu motor de 1 l. Cred ca e o "conspiratie" a producatorilor de masini care vor sa " faca misto de noi".

Vezi noul Suzuki Vitara cu motorizari 1.0 Boosterjet 112 CP si 1.4 Boosterjet 1.4 140 CP. Pe site-ul lor din Romania gasesti doar aceste doua variante. Adio diesel, adio motor aspirat.

Nimeni nu te obliga sa iei motor de 1.0 sa-i pui troliu. Daca vrei offroad adevarat ia un Suzuki Jimny mai vechiut cu motor de "numai" 1.3 si wow...80 CP. Dar care e renumit pentru performantele sale offroad.

Link spre post

Japonezii oricum sunt benzinari by default, iar faptul ca Suzuki nu mai pune diesel pe modelele noi nu inseamna absolut nimic, ei oricum nu produceau vreun motor de acest tip ci le luau in mare parte de la Fiat (vezi cazul Sedici si parca si ceva de la Renault). Daca s-au dus si ei pe trendul the future is electric, fie sanatosi. Sunt destui altii care inca investesc pe diesel. Renault de exemplu se pare ca incepe sa se indeparteze de propusorul de 1.6 cu 2 turbine si trece la o cilindree de 1.8 cu una singura, or fi stiind ei de ce. In plus il mentin si pe cel de 2.0, upgrade si la acesta. Deci...

Exista piata atat pentru benzinari cat si pentru dieseluri mai departe.

Link spre post
  • Mak featured this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...