Sari la conținut

Lucian51

Members
 • Număr conținut

  4
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

3 Neutral

Despre Lucian51

 • Rang
  Nou venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Lucian51

  Senzori parcare fata Duster II (2018 - )

  Buna seara. As avea 2 intrebari referitoare la acesti senzori. 1. Se pot monta si vor functiona pe o masina care nu este dotata cu navigatie ? 2. Se pot monta si vor functiona pe o masina la care s-a montat ulterior navigatie dar nu s-au montat camere? Va multumesc?
 2. Lucian51

  Alb de Alba. Inca un Duster 2018

  Nu cred ca este o comparatie corecta cu Koleos. La acesta motorul este de 2.0. Este clar mai zgomotos koleosul. Mie chiar mi se pare ca este foarte silentios dusterul. Si nu vad sa fie diferenta la zgomot intre 95 si 115 cp. O geometrie variabila la turbina (care este diferenta principala intre unul si altul) nu vad sa dea diferenta de zgomot.
 3. Lucian51

  Alb de Alba. Inca un Duster 2018

  abc- 95 cp. Eliadib - multumesc.
 4. Lucian51

  Alb de Alba. Inca un Duster 2018

  Bine v-am gasit. Ideea titlului am furat-o de la un coleg ce-si prezenta Dusterul ,, alb de Bacau ,,. Mi-a placut si am cosmetizat-o pentru Dusterul meu alb de Alba Iulia. Am recunoscut din start ca sa nu se supere pe mine. Deci. De cateva zile ma bucur de noua mea achizitie, un Duster 1,5 blue DCI (zic bine ?) 4X2 echipare Confort, culoare alb. Nu am comandat, nu am asteptat, nu am primit termen de livrare. L-am ridicat la cateva zile (necesare pentru plata si perfectarea actelor) dupa ce a intrat in showroom Alba Iulia. Pot sa spun ca 4X4 nu aveam nevoie deoarece am ,, in dotare,, un Renault Koleos 4x4 2,0 DCI. Dar nu pot sa spun ca nu mi- as fi dorit o echipare superioara. Dar cum la bani dadea cu virgula si unele dotari nu erau neaparat necesare am ramas la cum la facut mamica lui in fabrica. Desigur ar fi mers o navigatie si senzori de parcare pe care ii consider o dotare absolut necesara dar trebuia sa astept pana la inceputul lui decembrie dupa unele estimari din showroom Alba Iulia sau pana in ianuarie dupa estimarile celor din Cluj (oare sistemul asta nu este centarlizat pe tara?) . Si cum rabdarea NU este punctul meu forte (nu ma vaiet, scot in evidenta o stare de fapt) m-am imbarbatat cu faptul ca le voi monta ulterior (de fapt asta cautam cand am dat de acest forum). Acum va las. Sper ca zilele viitoare sa pun ceva foto si sa expun ceva impresii.
×