Sari la conținut

Tutorial montaj aparatori noroi Dacia Duster

Postări Recomandate

• 2 months later...
  • Răspunsuri 62
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Masina dotata cu bavete de noroi originale tot ca o purcica seamana in vremurile astea mizerabile.

Am montat si eu aparatori. Pentru cei care au montate sau inca le tin in portbagaj cumparati de la un magazin auto cleme de tabla si cand insurubati puneti si astea . La aparatorile fata in

Tutoriale montaj aparatori noroi Dacia Duster pt fata si spate.   -aparatori noroi fata - 6385 374 20R - pret ~ 44 EUR -aparatori noroi spate - 7881 218 85R - pret ~ 44 EUR   tutorial_monta

Posted Images

La 05.09.2018 la 9:09, Dorelus a spus:

Am montat si eu aparatori.

Pentru cei care au montate sau inca le tin in portbagaj cumparati de la un magazin auto cleme de tabla si cand insurubati puneti si astea .

La aparatorile fata in cavitatea aceea am scos plasticul ala de doi bani si am batut o clema.

Bineinteles vopsite ca sunt tabla chioara.

Poftiti poze

20180904_111303.jpg

20180904_111310.jpg

20180904_111355.jpg

20180904_111406.jpg

20180904_113927.jpg

20180904_120416.jpg

20180904_120424.jpg

20180904_125513.jpg

20180904_125528.jpg

20180904_131803.jpg

20180904_131833.jpg

Scuze, nu înțeleg bine din poze.. se străpunge ceva tabla cu șuruburile? Mersi

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nu trec suruburile decat prin plastic normal daca observati.

Sunt apărători de origine.

Si de aia nu ma las in baza plasticului si am pus cleme...

Nu mai au cum se se desfaca sau sa se smulga...

Link spre post
  • 1 year later...

Salut,

Dati-mi un sfat. Cumparat bavete de origine, montat ca la manual, ambele au aceast luft si nu se pliaza pe linia masinii. Oricat le-am "chinuit" nicio sansa....culmea e ca pe restul liniei se potrivesc perfect, mai putin acolo unde sunt cel mai vizibile. Habar nu am ce sa le mai fac, altceva in afara de a le da jos :)

20200314_112257.jpg

Link spre post

@claus

Incearca sa slabesti surubul care vine dedesubt. Ala, cand il strangi prea tare, arunca aparatoarea spre exterior.

La mine era aceeasi problema si am rezolvat-o asa.

Mai mult, vezi ca linia aparatoarei sa fie pe interior paralela cu plasticul deja montat pe masina.

Mai exact, ma refer la ce se vede si in tutorialul asta de montaj - vezi minutul 6:40.

Tot o sa mai ramana un spatiu, dar mult mai mic, vezi tot in tutorialul de mai sus 7:02

Editat de Midnighte
Link spre post

MULTUMESC !!!

a mers. Slabit surubul de jos, ajutat cu o saiba distantier...si s-au asezat acceptabil. Da, a mai ramas un spatiu dar incomparabil mai acceptabil fata de ce era initial. Asta e, nu sunt prea frumoase (sunt un pic mai frumoase ca sorturile betonierelor :)) ) dar sunt practice. 

Tratat caroseria cu Sonax Polymer NS, pus bavete, sper sa scap de mizeria rezistenta de dupa fiecare ploaie pe drumurile din patria noastra.

Inca o data multumesc !

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...