Sari la conținut

cristic1982

Members
 • Număr conținut

  363
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  11

cristic1982 a câștigat ziua ultima dată pe 4 Noiembrie

cristic1982 a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

77 Excelent

Despre cristic1982

 • Rang
  Senior

Informații profil

 • Interese:
  Duster

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. cristic1982

  Compresor AC

  Nivelul de freon și ulei a fost verificat? De reparat se poate repara (trebuie căutat pe net), iar reprezentanțele ar trebui să aibă și compresoare recondiționate in schimbul celui defect al tau plus o diferență.
 2. cristic1982

  Scut senzori adeblue esapament

  Ești sigur că îl agăți când mergi pe macadam (care se numește și drum forestier sau de țară )? Nu știu dacă sunt încă disponibile astfel de scuturi, dar merită să întrebi la cei ce vând deja alte tipuri de scuturi (mudster de ex.).
 3. cristic1982

  zgomot / bataie la plecarea de pe loc

  Stai liniștit, este de la esp (așa se inițializează sistemul la fiecare pornire a motorului). Am mașina din 2010, am acest zgomot de la început, nu s-a rupt nici o planetară (in mod sigur nu este de acolo zgomotul).
 4. cristic1982

  Antena radio scurta.

  Dacă ai Duster nou, atunci poate apare una tip aripă de rechin că accesoriu. Când și la câți bani, nu cunosc.
 5. cristic1982

  Solutie antigel Duster

  Lichidul cu care vine mașina este compatibil cu toate temperaturile întâlnite de mașina ta. Când completezi sau schimbi lichidul de răcire trebuie să utilizezi un amestec de antigel tip D (cel recomandat de Dacia/Renault) și apă distilată in proporția indicată pe bidonul de antigel (corespunzător cu temperaturile minime întâlnite). Dacă completezi doar cu antigel ajungi în situația în care lichidul tau de răcire (ăsta este scopul lui) nu mai răcește corespunzător. Dacă completezi doar cu apă distilată ajungi in situația în care există riscul de îngheț la anumite temperaturi. De aceea îți recomand să iei un bidon mare de apă (10 l de ex.) , faci amestecul în el și transferi in bidoane mai mici (când stochezi pe termen mai lung și ți unul în mașină pentru a completa).
 6. cristic1982

  Un Duster de Pitesti

  Azi am rulat aprox. 20 km in condiții de iarnă pe zloată și zăpadă. Anvelopele de comportă ireproșabil pe zăpada asta (plină de apă), atât în curbe cât și la frânările realizate (nu am pus, încă, frâne de urgență). Deasemenea nu mi-a intrat niciodată controlul tracțiunii. Acum să văd cum îmbătrânesc și cât de repede.
 7. cristic1982

  Un Duster de Pitesti

  Am montat aseară anvelopele de iarnă. Am rulat aprox. 10km cu ele și, față de cele de vară, mi s-au părut că fac direcția mai ușoară, dar au peretele mai moale, la schimbări succesive de direcție (gen jaloane) mașina se înclină mai mult și dă impresia că o reține ceva în a urma direcția cerută din volan. In schimb îmi par mai silențioase ca cele de vară. După ce rulez mai mult revin cu noutăți.
 8. cristic1982

  Schimbare becuri (H1 si H7) - Duster 2011

  Cum se deteriorează farul ăla? Am eu de mai mult de 7 luni extreme vision pe ambele faze, iar faza scurtă o folosesc zilnic minim 30 min. Nici o problemă până acum.
 9. cristic1982

  Blue Dci 4x4 Beige Dune

  Eu am făcut asta in rodaj, nu este nici o scofală.
 10. cristic1982

  Un Duster de Pitesti

  Am luat astăzi anvelopele de iarnă: kleber krisalp HP3 SUV 102H. Fabricate in săptămâna 38 din 2018, adică sfârșit de septembrie. Made in Romania. Nu le-am montat încă. Mi se pare că au profilul cam mic față de anvelopele de iarnă pe care le-am avut înainte. Acum să vedem cum se comportă. Halatul a fost 340 lei/buc. Și câteva poze
 11. cristic1982

  Anvelope iarna Dacia Duster

  Pe zăpadă, când sunt noi, toate se comportă bine. Contează mai mult cum îmbătrânesc.
 12. cristic1982

  Anvelope iarna Dacia Duster

  Am Dunlop winter sport 5 pe un Megane 4 și se comportă bine. Dacă grandtrek sj6 ți s-au părut bune, atunci winter sport 5 sunt extraordinare (ud și uscat, zăpadă nu prea am putut exersa), mai puțin pe noroi. Dar măcar nu supravireaza pe ud când conduci mai agresiv (mi s-a întâmplat de 2 ori cu 2 Dustere diferite).
 13. cristic1982

  PROBLEME ...verifica injectia

  cbogdy - nu am fost atent și plecând de la afirmația că senzorul este pe galeria de evacuare, am crezut că este turbo.
 14. cristic1982

  PROBLEME ...verifica injectia

  Tu crezi că există cititori în stele pe vreun forum care să știe exact ce defect ai? Dacă cei de la service au spus că poți rula, mai ales că nu ai nici un mesaj de oprire urgenta a mașinii, așa o fi. Dacă este pe galeria de evacuare, poate să fie senzorul de temperatura înainte de turbo sau înainte de catalizator. In ambele cazuri, daca mergi normal (nu în forță) nu ai cum să ajungi în zona de temperaturi mari la care ai putea avea probleme.
 15. cristic1982

  Tutorial montaj aparatori noroi Dacia Duster

  Nu este străpunsă tabla, doar plastice.
×