Sari la conținut

Tutorial montaj aparatori noroi Dacia Duster

Postări Recomandate

Buna ziua, dragi colegi vin si eu cu o intrebare, am tot cautat pe internet sa comand un set de aparatori de noroi fata + spate si in afara de cele OEM am gasit si de la un producator aftermarket de aparatori si anume marca aVr. A instalat cineva astfel de aparatori?

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 1 month later...
  • Răspunsuri 62
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Masina dotata cu bavete de noroi originale tot ca o purcica seamana in vremurile astea mizerabile.

Am montat si eu aparatori. Pentru cei care au montate sau inca le tin in portbagaj cumparati de la un magazin auto cleme de tabla si cand insurubati puneti si astea . La aparatorile fata in

Tutoriale montaj aparatori noroi Dacia Duster pt fata si spate.   -aparatori noroi fata - 6385 374 20R - pret ~ 44 EUR -aparatori noroi spate - 7881 218 85R - pret ~ 44 EUR   tutorial_monta

Posted Images

La 06.12.2016 la 23:10, Killer82 a spus:

Am montat si eu aparatorile de origine insa mi se pare ca nu rezolva nimic. E murdara masina pana si pe manerele usilor fata :) cam... ca inainte de a le monta... la primavara o sa le dau jos si o sa le donez cui le-a vrea.

Seara buna.

Intentionez sa imi montez, pe fata, aparatoare noroi, ca sa inlatur manjirea lataralului masinii, incluziv a manerelor.

Rezolva bavetele originale sau nu problema asta?

Cele rusesti sunt diferite?

Cele din cauciuc sunt mai late si rezolva situatia?

Link spre post

Vrei protectie 100% ? Pentru ca nu exista, poate doar daca gasesti niste overfendere.

Ia aparatorile originale, protejeaza suplimentar si cauciucul este moale, maleabil astfel incat sa nu se rupa la primul contact/soc - bordura, gheata etc.

• Like 1
  • Mulțumesc! 1
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...