Sari la conținut

1.2 Tce Pofticios De Ulei

Postări Recomandate

Garantia este legata de corespunzatoarea folosinta normala, viciul de fabricatie este legat de materialele folosite sau procedeu de fabricatie, sunt concepte complet distincte! Chiar si etanseitatea comporta discutii separate de viciu de fabricatie, complet separare de garantia COMERCIALA! In plus, martorul de bord are si el rolul lui si are directa legatura cu viciul de fabricatie! Nici nu e nevoie de expertiza pt a se demonstra asta! Daca cititi cu atentie faptele si REPET lasati poeziile cu garantia la o parte vedeti ce concret s-a constatat si care sunt cauzele! In plus, toate aceste cauze si efecte nu au nici o legatura cu principiile de functionare ale instalatiei gpl! Promit ca este ultima data cand revin si arat ce am aratat pana acum de 100 de ori!

Trimis de pe al meu LG-D855 folosind Tapatalk

Editat de stefanudrea
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 960
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu imi vine sa cred reactiile si concluziile unora despre forum , dar asta e, nu poti sa te intelegi cu toata lumea, unii chiar au idei fixe si atunci cel mai bine este sa renunti la efoturile de a-i

@stefanudrea te rog sa te calmezi si sa postezi pe forum , in speta in acest topic, numai cand vei avea date concrete, pana atunci iti recomand sa nu mai postezi informatii partiale sau fara surse, de

Ei na, este evident ca deja te-ai angajat, dar nu asta e ideea.   Parerea mea prietenesca, simpatizanta si pe deplin interesata: presupunand ca ar exista buna intentie si receptivitate din partea as

Posted Images

Cei care au montat GPL-ul, au verificat partea lor de treaba inainte de demontarea motorului? Ti-au dat ceva hartii prin care garantau ca nu din cauza lor s-a produs "minunea" si ca motorul mergea in parametri pe GPL inclusiv ca era setat/reglat corect? Daca ii dai in judecata pe cei de la Dacia, te-ai gandit ca preventiv sa chemi in garantie firma montatoare de GPL? Scoti din calcul varianta ca viciul de fabricatie exista din start iar instalatia GPL doar a grabit putin inevitabilul (de exemplu prin sa zicem prin presiunea prea mare reglata/bagata de GPL)?

Link spre post

Crede-ma ca daca ar fi una nu as fi discutat nimic cu nimeni! Sunt mai multe! Asta e nenorocirea! E mult de discutat si deocamdata nu pot sa detaliez aici desi din intregul topic se deduc TOATE cauzele!

Link spre post
Sincer, eu urmaresc topicul asta de la inceput.. sau macar de cand a inceput sa aiba o turnura interesanta.

Si mi se pare ca am mai scris si acum cateva sute de posturi cam acelasi lucru: Te sustin sa iti recuperezi dauna, evident, pentru ca e vorba de o gramada de bani, si pentru tine inseamna inmiit fata de cat inseamna pentru Dacia. Si daca au dat-o in bara cu motorul asta (din ce am inteles, in general, au cam dat-o), sa puna mana si sa plateasca.

In schimb, dpdv al meu personal, (si nu o spun cu rautate, avand in vedere luunga lista de modificari pe care am facut-o si eu la masina mea), problema ta majora vine de la faptul ca aici s-au intalnit 2 mentalitati tipic romanesti, respectiv incapatanare si ambitie de ambele parti.

Tu te-ai incapatanat sa-ti montezi GPL, stiind ca traiesti in Romania, si ca ai o masina romaneasca, pe care o duci intr-un service romanesc cu mecanici romanasi care probabil isi iau ceva bonus daca anuleaza garantia unui om pentru un bec, de la un patron romanas si el.

Compania, plina de romani simpli, care nu au auzit niciodata de conceptul de "client-centric business" in 2016, s-au agatat cu putere de tertipul asta pentru a reduce niste costuri pe nervii si banii tai.

Tacit, subconstient, ar fi trebuit sa semnezi in mintea ta acest T&C imaginar prin care sa iti asumi ca exista riscul sa ajungi in situatia asta, daca nu joci dupa regulile producatorului.

C'est la vie...

Ca o paranteza, pentru ca se poate si altcumva, am intrebat si eu la Honda daca, avand in vedere ca masina e in garantie, imi pot schimba DRL-urile cu LED-uri, sau schimba sistemul audio cu ceva cu Touchscreen si mi s-a raspuns exact asa:

"Dl. N., e masina dvs., ii puteti pune ce vreti dvs., dar ca totul sa fie in regula, si ca sa puteti beneficia in continuare de conditiile contractuale ale garantiei si ale garantiei extinse, va rugam respectuos ca orice accesoriu pe care vreti sa il montati, sa il montati la noi, ca sa fie verificat si avizat de electrician." Frumos, nu?

Ai spus o chestie f importanta: montate la noi! Atata timp cat interventiile la masina s-au facut in service Dacia si montator omologat si autorizat de gpl, toate aceste interventii fiind revizuite in conditiile stricte ale autorilor, discutiile continua! Culmea e ca s-a verificat deja acest aspect de catre Dacia, dar au abandonat pista aceasta nemergand "vrajeala"!

Editat de stefanudrea
Link spre post
Si totusi, ca eu zau ca sunt pierdut, daca se poate pune punctul pe rana, din punctul tau de vedere, de ce s-a stricat motorul? Cauza exacta?

Uite asa, ca motiv de impacare iti zic una din ele: camasile cilindrilor! Iti spune ceva asta?

Link spre post

Da, si eu aveam camasile cilindrilor distruse. Cel putin asa mi-a zis mecanicul. Si ce e ciudat e ca la mine presiunea in cilindrii cica era ok. Oficial nu am nimic, daor un motor nou ce are deja mai multi km decat cel vechi si nu da semne de probleme.

Si nu e chestie de impacare. Tu te superi cand altcineva nu e de acord cu tine. Si eu mereu am zis, desi sunt sanse mari ca nu GPL-ul sa fie cel ce a dus la distrugerea motorului, sigur GPL-ul e cel ce te duce pe tine catre suportarea financiara a reparatiei (daca o mai repari).

Link spre post
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...