Sari la conținut

1.2 Tce Pofticios De Ulei

Postări Recomandate

m-am referit la motoarele de generatie mai veche nu pentru ca sunt mai ieftine ci pentru ca au trecut "testul timpului" si pentru ca sunt mai simple din punct de vedere tehnic (folosesc in general solutii clasice)

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 960
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Nu imi vine sa cred reactiile si concluziile unora despre forum , dar asta e, nu poti sa te intelegi cu toata lumea, unii chiar au idei fixe si atunci cel mai bine este sa renunti la efoturile de a-i

@stefanudrea te rog sa te calmezi si sa postezi pe forum , in speta in acest topic, numai cand vei avea date concrete, pana atunci iti recomand sa nu mai postezi informatii partiale sau fara surse, de

Ei na, este evident ca deja te-ai angajat, dar nu asta e ideea.   Parerea mea prietenesca, simpatizanta si pe deplin interesata: presupunand ca ar exista buna intentie si receptivitate din partea as

Posted Images

Din cate se pare, în cazul de față o posibilă cauză ar fi eroarea umană în procesul de fabricație. Asta se poate întâmpla la orice generație de motor. Ghinionul este mai mare deoarece problema nu s-a manifestat înaintea implantului cu GPL; apărând după, Dacia s-a eschivat de orice obligație. Dacă e să se întâmple așa ceva, cred că nu prea contează generația tehnologică.

Dar intradevar, pentru GPL sau orice alte operații aftermarket, e mai ok să mergi pe motoare de generație mai veche, la care se cunoaște istoricul si evolutia în timp.

Trimis de pe al meu Huawei P8 Lite folosind Tapatalk.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Mak unpinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...