Sari la conținut

Schimbare Scaune Duster Ph2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Inseamna ca nu ai stat intr-un scaun de ph1

Problema disconfortului cred ca este accentuata si din cauza sezutului scurt, iar daca mai pui si husa aia o sa te "impinga" mai mult in fata (grosime spatar) si nu cred ca va fi mai bine, zic si eu.

Sunt doua probleme majore ale scaunelor de Duster: suport lateral aproape zero si sezut foarte scurt. Restul se poate pune ca capitolul ieftineala, ca sa mearga scuza obisnuita, desi suportul lombar m

Posted Images

@fnicolau - ce te face sa crezi cu un scaun de PH2 e mai breaz decat ala de PH1? eu chiar am termen de comparatie si iti spun ca mare diferenta nu este, doar asa, vizual dar la capitolul comfort sunt la fel de mediocre PH2=PH1

Vezi scaune de Laguna II sau III daca se potrivesc, ma gandesc ca fiind de Renault ar fi compatibile la conectica (ex ari bag).

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Si eu sunt interesat de scaune mai ok. In cele de Logan stateam mai bine :(.

Cele de Laguna oare la ce preturi se gasesc si cum se poate face ( daca se poate) un fel de omologare RAR, sa nu ai probleme cu asiguratorul in caz de ceva ?

Link spre post

@fnicolau - ce te face sa crezi cu un scaun de PH2 e mai breaz decat ala de PH1? eu chiar am termen de comparatie si iti spun ca mare diferenta nu este, doar asa, vizual dar la capitolul comfort sunt la fel de mediocre PH2=PH1

Am facut un drive test cu ph2 cand a fost lansat, mi s-au parut mai confortabilele scaunele de pe el decat ce am eu pe masina.

Link spre post

vreau ceva mai confortabil,pana sa ma gandesc la garantie si alte chestii.

o sa vorbesc cu cineva de la Renault,poate are o idee ceva.

cat despre drive test,da,nu mi s-a parut ceva nasol,dar dupa 6 luni de cand am masina,deja ma urc pe pereti de nervi.

totusi nu este posibil,sa pui asa porcarie de scaune,pe o masina care a dus Dacia departe,cred ca mai trebuie sa se umble si la confort nu numai la design exterior/interior.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...