Sari la conținut

Schimbare Scaune Duster Ph2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 20
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Inseamna ca nu ai stat intr-un scaun de ph1

Problema disconfortului cred ca este accentuata si din cauza sezutului scurt, iar daca mai pui si husa aia o sa te "impinga" mai mult in fata (grosime spatar) si nu cred ca va fi mai bine, zic si eu.

Sunt doua probleme majore ale scaunelor de Duster: suport lateral aproape zero si sezut foarte scurt. Restul se poate pune ca capitolul ieftineala, ca sa mearga scuza obisnuita, desi suportul lombar m

Posted Images

Sunt doua probleme majore ale scaunelor de Duster: suport lateral aproape zero si sezut foarte scurt. Restul se poate pune ca capitolul ieftineala, ca sa mearga scuza obisnuita, desi suportul lombar mecanic nu e vreun lux. Scaunele de Ph 2 sunt marginal mai bune decat cele de Ph 1. Eu am avut la test drive un Ph1 pentru o zi intreaga si am facut diferenta apoi cand m-am suit in Ph2-ul din showroom si apoi in cel cumparat.

Fata de alte masini pe care le-am condus -si sunt multe rau - as spune ca mai proaste sunt doar cele de masini vechi (Dacia 13xx, Lada, Trabant etc) si cele de masini cu adevarat ieftine gen Chevy Aveo. Nu ma pot pronunta definitiv din cauza de test drive prea scurt, dar parca scaunul de Sandero Stepway e mai bine facut la spatar.

Nu are nimeni pretentii de scaune de Cadillac (confort moale) sau Infiniti (confort sport), dar masina asta chiar are nevoie de niste scaune decente si sper ca cineva, cu mintea deschisa, de la Dacia citeste asta.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

ref suport lombar, pot sa certific ca am

avut pe un logan din 2007 ( luat de nou) si l am folosit ( umflat) o singura data ( si aia fatala): am mers bucuresti-baia mare cu el asa si m a durut spatele o saptamana. o porcarie fara margini. l-am dezumflat si asa a ramas. pe de alta parte la megane 2 si la golf 6 era absolut decent , ba chiar la golf ma enervau "aripioarele" fr rigide stanga dreapta.

Link spre post

La Loganul din 2006 din cate imi amintesc se lasa singur suportul lombar dupa un anumit nr de km :) ... era o problema discutata pe forumuri la vremea aia.

Daca ar fi sa aleg ceva ca inlocuitor pentru scaunele din Duster, ar fi cele de Megane 2. Desi (inca) nu cred ca am motive serioase sa fac asta.

Scaunele de pe Duster mi s-au parut decente (am 1.75 m si cca 78 kg), insa, intr-adevar, dupa un drum Iasi-Cluj parca am simtit ca ar fi si loc de mai bine...

La drumuri mai lungi, mai ales daca se intampla sa plecam dupa 1 zi de lucru, facem cu schimbul la condus cu sotia.

Eu de obicei dorm in scaunul co-pilotului cand ea conduce - la Megane e o placere, dupa 1 ora de somn sunt ca nou... in Duster insa cred ca va trebui sa incerc si bancheta spate :D

Link spre post

Sunt doua probleme majore ale scaunelor de Duster: suport lateral aproape zero si sezut foarte scurt. Restul se poate pune ca capitolul ieftineala, ca sa mearga scuza obisnuita, desi suportul lombar mecanic nu e vreun lux. Scaunele de Ph 2 sunt marginal mai bune decat cele de Ph 1. Eu am avut la test drive un Ph1 pentru o zi intreaga si am facut diferenta apoi cand m-am suit in Ph2-ul din showroom si apoi in cel cumparat.

Fata de alte masini pe care le-am condus -si sunt multe rau - as spune ca mai proaste sunt doar cele de masini vechi (Dacia 13xx, Lada, Trabant etc) si cele de masini cu adevarat ieftine gen Chevy Aveo. Nu ma pot pronunta definitiv din cauza de test drive prea scurt, dar parca scaunul de Sandero Stepway e mai bine facut la spatar.

Nu are nimeni pretentii de scaune de Cadillac (confort moale) sau Infiniti (confort sport), dar masina asta chiar are nevoie de niste scaune decente si sper ca cineva, cu mintea deschisa, de la Dacia citeste asta.

100% adevarat.

am avut si un stepway 2,si intr-adevar ceva mai confortabil.

macar pe cel mai dotat sa iti poti pune altceva,cam toate marcile iti dau posibilitatea sa iti alegi altceva decat standard.

Editat de adilos
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...