Sari la conținut

Schimbare Scaune Duster Ph2

Postări Recomandate

Am facut un drive test cu ph2 cand a fost lansat, mi s-au parut mai confortabilele scaunele de pe el decat ce am eu pe masina.

in 20 minute cat am mers cu masina,nici eu nu am avut nici o problema,dar dupa ce stai in scaun zi de zi,este altceva.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 20
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Zile cu activitate crescuta

Top participanti la discutie

Postari populare

Inseamna ca nu ai stat intr-un scaun de ph1

Problema disconfortului cred ca este accentuata si din cauza sezutului scurt, iar daca mai pui si husa aia o sa te "impinga" mai mult in fata (grosime spatar) si nu cred ca va fi mai bine, zic si eu.

Sunt doua probleme majore ale scaunelor de Duster: suport lateral aproape zero si sezut foarte scurt. Restul se poate pune ca capitolul ieftineala, ca sa mearga scuza obisnuita, desi suportul lombar m

Posted Images

@fnicolau - ce te face sa crezi cu un scaun de PH2 e mai breaz decat ala de PH1? eu chiar am termen de comparatie si iti spun ca mare diferenta nu este, doar asa, vizual dar la capitolul comfort sunt la fel de mediocre PH2=PH1

Vezi scaune de Laguna II sau III daca se potrivesc, ma gandesc ca fiind de Renault ar fi compatibile la conectica (ex ari bag).

o sa ma interesez,ca deja mi s-a luat,si sper sa nu ma apuce damblaua si sa o schimb.

Link spre post

cred ca e chestie de gust si poate de dimensiune a fiecaruia. eu ce pot sa zic ca la 1,71 stau fr bine in ele si am batut mii de km. ba chiar asta vara am mers in dreapta cu un prieten care bate suta de kg si 10h in continuu nu s a plans. e treaba de potrivire cu ele probabil.

Link spre post

Am 1.75 / 70kg. Longest ride 8.30 ore, din care 5 ore fara sa ma dau jos de la volan.

Nu gasesc nimic in neregula la scaune deocamdata, chiar ma bucur ca nu sunt moi ca sa fiu sincer...

Adilos, cam ce dimensiuni ai, de curiozitate?

Link spre post

Eu am avut si Laguna si Megane si Logan si Duster ph1 si acum ph2, e adevarat , eu sunt sensibil in zona lombara, adica la drum lung incep durerile de spate insa in scaunele de Laguna nu am avut nici o jena, dar e adevart ca e in alta liga. La Megane erau acceptabile insa la Logan si la Duster, lipsa profilului lombar chiar se simte la drum lung.

Ca sa dreg situatia folosesc un suport lombar gen plasa insa dupa cateva luni trebuie schimbt ca se lasa.

Am condus mai mult de 12 ore, cu opriri de max 30 de minute si pot sa zic ca au o problema la zona lombara in rest sunt acceptabile

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link spre post

Am 1.75 / 70kg. Longest ride 8.30 ore, din care 5 ore fara sa ma dau jos de la volan.

Nu gasesc nimic in neregula la scaune deocamdata, chiar ma bucur ca nu sunt moi ca sa fiu sincer...

Adilos, cam ce dimensiuni ai, de curiozitate?

Am 1.84 si mult peste 100 :hyper: ,dar pana la Duster nu am avut probleme de acomodare la nici o masina,

Consider ca sezutul este prea ingust,prea scurt,fara suport lateral,te dai jos din masina de zici ca esti batut.

Link spre post

Eu am avut si Laguna si Megane si Logan si Duster ph1 si acum ph2, e adevarat , eu sunt sensibil in zona lombara, adica la drum lung incep durerile de spate insa in scaunele de Laguna nu am avut nici o jena, dar e adevart ca e in alta liga. La Megane erau acceptabile insa la Logan si la Duster, lipsa profilului lombar chiar se simte la drum lung.

Ca sa dreg situatia folosesc un suport lombar gen plasa insa dupa cateva luni trebuie schimbt ca se lasa.

Am condus mai mult de 12 ore, cu opriri de max 30 de minute si pot sa zic ca au o problema la zona lombara in rest sunt acceptabile

Sent from my iPhone using Tapatalk

ultima masina pana in Duster a fost un Seat Exeo ST,si pana la Viena ma opream de 2-3 ori maxim,nici o problema de sezut,spate sau chestii.

pe cand cu Duster-ul,jale.

Editat de adilos
Link spre post

N-as zice chiar "jale" dar nici foarte confortabile nu sunt, nu te ajuta deloc la o pozitie corecta. M-am trezit de cateva ori ca stau intr-o parte, ca taximetristii, cu spatele stramb si torsul inclinat inspre dreapta cumva si a trebuit sa ma indrept, cu tot cu suport lombar adaugat, plasa d-aia cu sarma. Si asta la drumuri relativ scurte, de o ora. Am vazut niste huse cu suport lombar mai mare, parca aveau si la sezut un suport lateral (am atasat mai jos o imagine), parca sa zic ca am stat la un moment dat pe una d-asta si am facut instant "aaaahhh" :)

post-2330-0-45009200-1448353643_thumb.png

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...