Sari la conținut

Duster Ph2 2015 - Benzina 1.6 16V K4M Euro 5 4X4

Postări Recomandate

• Răspunsuri 157
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am avut un pic de distractie aseara... un prieten a ramas cu un Ford Mondeo intr-o mlastina langa Cluj (incercand sa intoarca pe un drum de tara si ala foarte namolos, unde il bagase GPSul). Nici o sa

Initiez acest topic pentru a saluta colegii de pe , cu multumiri pentru continutul util pe care l-ati adunat pe aici.   La inceputul lunii Oct 2015 am intrat in posesia unui Duser nou (fab Apr 2015

Mnoa, nimic neaparat interesant pana acuma doar niste mici updates.   Am luat un mini-USB-stick de 32 GB pentru muzica, e destul de mic si il las in aparat tot timpul. - link extern cu poza   Am

Posted Images

Avantaje:

- Prima data pretul imbatabil (mai putin de jumate, depinde de unde il iei cel de aluminiu).

- In al doilea rand faptul sta aproape lipit de cel original, dar daca chiar se indoaie ma gandesc ca poate fi indreptat la baros un pic mai simplu (otelul e mai elastic, aluminiul mai plastic - poate chiar sa devina mai casant la frig?).

Sincer, mie mi se pare foarte rezistent asta de otel, insa oricum nu cred ca o sa ajung sa il exploatez la un mod atat de agresiv incat sa il indoi la limita.

Posibile dezavantaje:

- Asta de otel are ~15 kg (desi eu nu simt nici o diferenta la volan, probabil am "useless crap" prin masina care sunt mai grele) - nu stiu cat cantareste cel de aluminiu ca ala e mai gros oricum...

- Cel de aluminiu de origine e mai "elegant" - parca se muleaza mai bine pe bara (estetic, optic)

- Daca se zgarie asta de otel, probabil tre' sa il vopsesti (ma refer la partea ce se vede sub bara, ca restul nu conteaza... oricum vopseaua de pe el pare super tare la o prima vedere)

Ar mai fi un aspect:

- Se prinde cu 4 suruburi de diam 6 pe sistemul de prindere al scutului original si 2 de diam 8 (cu o ureche de adaptare la cele de diam 10 existente) de traversa fata. Cel de aluminiu se prinde cu suruburi de diam 10 pe suportii de motor / traversa fata. Deci in teorie cel de aluminiu se prinde in puncte mai solide. Insa din nou, nu stiu daca o sa ajung vreodata sa simt aceasta diferenta :)

Ca sa sumarizez: daca as avea bani de spart, l-as lua cel de origine, cumva pentru mine ar fi un mic "moft" (imi permit si de-astea ca doar nu joc la ruleta si-asa). Insa din considerente practice si calcule de buget la ora actuala, consider ca protectia extra oferita pt mine de asta de otel e suficienta cel putin momentan - sa-l vad intai pe camp, prin tufe si coborari in maluri / santuri, ca de bolovani nu ma gandesc sa il dau inca :P

Editat de Killer82
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu am avut pe masina scutul de Al si acuma il am pe cel de otel. Se merita pus oricare din ele chiar daca nu faci off, poti sa il pui ca sa protejezi bara in zona inferioara.

La capitolul rezistenta in offroad cel din AL este castigator. Cel din otel nu cred ca va rezista foarte bine daca dai prea tare cu el in pietre sau butuci. Pana acuma doar pe cel de AL am reusit sa il pun la greu si sa il dovedesc. Cel de otel a fost mai putin incercat.

Link spre post

Cum l-ai dovedit pe cel de Al? L-ai rupt? Ca altfel se indreapta la baros.

Confirm ca se poate repara, si eu am reusit sa-l fac destul de praf pe al meu dupa o aterizare pe cataroi; dupa reparatie a iesit la linie (la baros)

la cat de tare a fost lovit, daca nu-l aveam probabil spargeam radiatoare, bara, indoit diverse prin fata, etc

Link spre post

Salut ,

Cel de aluminiu Dtel s-a indreptat la noi , pentru amatori va pot ajuta similar .

Cel de otel l-a avut Marius Suciu pe masina lui la Baja 500 , era super incantat ca a dat de cateva ori cu el de pamant si l-a salvat

Link spre post
  • Killer82 changed the title to Duster Ph2 2015 - Benzina 1.6 16V K4M Euro 5 4X4

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...