Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 223
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

UE a hotărât că toate modelele de autovehicule trebuie să fie echipate cu un sistem de control a presiunii pneurilor (SCPP in romaneste). Începând cu 1 noiembrie 2014, un asemenea sistem este prescris

Ce misto, unii care au acest sistem se plang de el, iar cei care nu-l au il vor.

la @Planetara 200 lei setul de 4 plus transport..  

Posted Images

Avem așa:

-EUropa frecvența 433Mhz e pentru telecomenzi civile(Tx) și 315MHz e pentru aplicații militare.

-USA frecvența 315Mhz e pentru telecomenzi civile(Tx) și 433MHz e pentru aplicații militare.

detalii

UCHul are RX pentru 433MHz (chei și valve tpms).

Cât despre TPMS via ABS e cam nasol: implică alt soft ABS-ESP și va ridica alte probleme.

Despre RES posturile #5 și #13

http://forumduster.r...ook/#entry45356

http://forumduster.r...__12#entry45411

Editat de t0rquemada
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Valvele fie ele cu senzori sau nu, se mai deterioreaza si uneori trebe inlocuite... mai rar, dar apare nevoia cateodata...

Daca valvele tale au doar senzorii neutilizabili, poate le tii sau le donezi la cineva care are nevoie de valve normale... care altfel ar costa... nu stiu... 4 lei? :)

Sau le lasi la vulcanizare in loc de "o bere" si le gasesc ei stapan vreun necajit cu valva rupta la vreo coaja de masina?

Nu de alta da' ca sa nu le arunci daca sunt bune, ca noa... e pacat :)

Link spre post
  • 2 weeks later...

Stie cineva unde gasesc de cumparat doar valve pentru senzori presiune?Am fost nevoit sa schimb o valva care pierdea presiune in mers...Am recuperat senzorul, care e prins de valva cu un surubel, asa ca nu are rost sa dau 100 Ron pe o valva cu senzor/

E adevarat ca am Dusterul din vara si de nou pierdea presiune, dar doar la drumuri lungi.Am fost la Meridian de unde am luat masina si nici nu s-au uitat la masina .Asa ca am fost la vulcanizare unde am descoperit ca miscand putin de valva pierdea aer.As vrea sa rezolv problema asta pentru ca sistemul de monitorizare a presiunii in pneuri are multe avantaje

Astept raspunsuri!

Link spre post

Acum dupa ce am inlocuit valva..cu una normala vor spune ca e prosta exploatare.

Am fost plecat in Basarabia la o nunta la inceputul lunii si am fost nevoit sa schimb valva,deoarece am bagat presiune din 100 in 100 km.

In final dupa doar 30 km. ramanam cu 1,6 bari din cei 2,5.

Sincer, cred ca daca gasesc valvele fara senzor prefer sa le schimb eu .Varianta cu Vocea Clientului dureaza si nu se stie daca se va rezolva gratis.

Oricum multumesc pentru sugestie!

Editat de CristianDuster
Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...