Sari la conținut

Apa in habitaclu

Postări Recomandate

• 3 months later...
  • Răspunsuri 191
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Scurgerea din dreapta era înfundată cu mâl și frunze

1 . Luat o lanternă 2. Ridici capota și prin plasticul de la ștergătoare, prin zona cu găurele (langă ax braț stergător stânga ) te uiți cu lanterna la scurgerea din stânga (aia din dreapta e sub

Fix ca la Logan II (parbriz comun, stâlp A comun): - demontat brațe ștergătoare -demontat plasticul de sub parbriz

Posted Images

Eu am avut problema aceasta cu apa sub covorase la usile de pe partea dreapta. De regula dupa ploaie gaseam urme de apa pe cheder si mici baltoace pe presurile din cauciuc. Sub presuri baltoace.

Initial am pus o folie sub chedere astfel apa prelinsa se stoca in presul de cauciuc. 

Solutia finala a fost sa dau jos fetele de usa si sa le aplic mastic - in cazul meu nu mai aveau fiind umblat anterior. De asemenea, am schimbat si chederele cu unele luate din Autovit. In cazul meu apa se infiltra prin fata de usa si un pic printre cheder si usa.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 months later...

Salut, a reusit apa sa ma gaseasca si pe mine,am aceeasi problema ca @Furious Jay ,masina din noiembrie 2011 cu 54000km,sunand la vc  dacia si invocand viciul de fabricatie am primit urm mesaj din partea lor:

"Referitor la cele semnalate de dumneavoastra va comunicam  ca orice incident care il semnalati intr o unitate service agreata DACIA se va trata post garntie, contra cost, deoarece garantia automobilului dumneavoastra si garantia extinsa  a expirat in 29.11.2015."

- oare dacia a uitat de garantia de coroziune care este de 6 ani?

- masina mea este singura copaie in care ploua ,sau este viciu de fabricatie? dacia nu stie sa ia decat banii ,restul va descurcati. cei de la serus ploiesti au facut adresa ca mi am scimbat stopurile si mi am insonorizat masina,halal profesionisti

Link spre post
  • 1 month later...
On 19/06/2014 at 15:48, bogdan@ said:

salutari! are cineva probleme cu apa in masina?la mine intra apa intr o veselie cand ploua,intra pe la usile din spate, prin partea de jos a usilor ,intre cheder si usa.toata mocheta e uda,am scos apa cu un burete. ar mai exista o posibilitate , sa intre pe langa geam,pe la chederul geamului si apoi sa se scurga printre fata de usa(imbracatura de plestic) si tabla usii.nu am fost la reprezentanta,dar am sunat si au zis sa ma duc oricand. canale de drenaj nu cred ca exista prea multae pe la usi,sa fie infundate... .am vazut de mai multe ori apa pe covorasele din spate,am crezut ca s a scurs cand am deschis usa etc

desi usa are gauri pentru scurgerea condensului ,dar pe acolo nu este posibil pentru ca acele gauri sunt mult mai jos fata de cheder,pe acolo clar nu intra.

salutare

cel mai probabil s-a desfacut panoul  si nu s-a lipit inapoi folia care acopera intrarea la geam -verificati asta.

Link spre post
  • 3 weeks later...

Salut tineri dusteristi.

Am avut probleme cu intrat apa la podea spate stg.la PH2 2016.Am demontat panou usa.am facut proba cu turnat apa si am vazut ca intra intre panou si cheder la partea de jos si se scurge pe podea.Am cumparat mastic original de la DaciaShop.o cutie cu patru role facut in Spania 130 lei.Am desfacut toate panourile de usi.Am recuperat tot masticul de pe ele.Am confectionat folii pe care le.am aplicat pe usi folosind masticul recuperat.Atentie folia este cu 10 mm mai mica decat conturul locasului de mastic de pe panou.Presarea se face cu o bucata de lemn.Lasati usile inchise cateva ore.Veche Dacie avea folii pe usi.Am aplicat la interior usi o vaselina spray care se intareste dupa cateva ore.Am facut proba cu apa.Totul este OK.Parca si zgomotul exterior a mai disparut.Nu va luati dupa necunoscatori.Masticul original se lipeste pe usa de nu.l dai jos decat cu ranga.NU puneti mana pe el dupa indepartare foliei.Presati.l bine in lucasul de pe panou cu o bucata de lemn.Am renuntat complect(complet,nu COMPLECT)la piesa de plastic pozitionata central sub usa ca apa sa se scurga repede asa cum intra de repede.Dacia ramane Dacia !!!

Editat de Mak
completare,nu COMPLECTARE
Link spre post
  • Mak pinned this topic

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...