Sari la conținut

Postări Recomandate

Nu cred ca are importanta! Pastreaza intervalul si caracteristicile constructorului. In definitiv, vei folosi aleatoriu cei doi combustibili. Nu uita ca motorul mai are nevoie si de ceva umed, nu doar gaz. ;)

Gpl se injecteaza "lichid". Asta face deosebit noua generatie de instalatii! Din cauza asta masina poate merge doar pe gpl daca vreau.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 118
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si nici in parcari subterane nu poti intra cu gpl, stiu sunt rau, dar asta e impresia mea despre gpl.     Sent from my iPhone using Tapatalk

Singurul mod in care vad eu ca s-ar merita GPL-ul pe 1.2 TCe este ca instalatia sa fie autorizata de Dacia (pastrarea garantiei, nu degeaba am 5 ani) si sa achizitionez instalatia in rate pe 4 ani (ad

Cand dupa 4 ani o sa trebuiasca sa dai 4000€ pe motor si ce mai trebuie sa schimbi pe acolo o sa iti vina si mori si mai mult.

Posted Images

• 2 weeks later...

Am trait s-o vad si p-asta! Asta ca sa vedeti cum se simt ieftinirile de carburanti in alte parti. Ca de, s-a ieftinit barilul!

Intr-un sat din Franta, benzina super 98 costa 0,98€/litru. Nu am mai vazut asemenea pret din 2009.

Link spre post
  • 2 weeks later...

Intrebare pt cei cu gpl pe Duster: de regula va intra in rezervor aceeasi cantitate de gpl? Mie la prima alimentare mi-au intrat 63 litri in rezervor de 74, am mers doar 500km si a trecut pe benzina, la a doua alimentare mi-au intrat doar 51 litri. Ciudat. Sa vedem acum cati km merg cu ei. Chiar e ciudat! Nu am nici o explicatie logica la o diferenta de 20 litri intre rezervor si cantitatea primita!

Link spre post

Cînd rezervorul e gol, la mine intră 44 litri, +/- 1 litru, probabil în funcţie de temperatura. Alimentez cam la aceiaşi staţie. 12 litri diferenţă mi se pare cam mult, poate doar dacă nu ai consumat tot gazul.

Nu ştiu cum e la tine dar la maşina mea dacă accelerez brusc peste 5000 rot/min (de ex. dacă fac o depăşire cu viteza a doua sau a treia şi depăşesc de 5000 rot/min) trece automat pe benzină, vezi să nu ai o 'chestie dasta' să nu fi consumat tot gazul!

Link spre post
Cînd rezervorul e gol, la mine intră 44 litri, +/- 1 litru, probabil în funcţie de temperatura. Alimentez cam la aceiaşi staţie. 12 litri diferenţă mi se pare cam mult, poate doar dacă nu ai consumat tot gazul.

Nu ştiu cum e la tine dar la maşina mea dacă accelerez brusc peste 5000 rot/min (de ex. dacă fac o depăşire cu viteza a doua sau a treia şi depăşesc de 5000 rot/min) trece automat pe benzină, vezi să nu ai o 'chestie dasta' să nu fi consumat tot gazul!

Hmmm...fiind la inceput am cam stat cu ochii pe indicator la gpl si nu au fost treceri surprinzatoare pe benzina. In plus, pe benzina cand am trecut am tot incercat sa revin la gpl, dar nu a mai vrut. Eu banuiesc o minunatie de sistem de siguranta suplimentar al instalatiei, aceasta fiind PRINS DLM, pt injectie directa.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...