Sari la conținut

Postări Recomandate

La 10l/100km consum pe GPL, comparativ cu un 8.5l/100km pe benzina, cu benzina la 4.9 lei si GPL la 3.1 lei, greu se recupereaza investitia. Zic si eu.

Gpl e deja 2.75. In afara diferenta este mult mai vizibila, iar autonomia mea este acum dubla avand 2 rezervoare in care bag 100 litri de combustibil. Avand in vedere ca deja am 12000 km in jumate de an de la achizitie, economia, asa mica, va fi sigura chiar si in 50000 km. Ban pe ban se face...ban

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 118
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si nici in parcari subterane nu poti intra cu gpl, stiu sunt rau, dar asta e impresia mea despre gpl.     Sent from my iPhone using Tapatalk

Singurul mod in care vad eu ca s-ar merita GPL-ul pe 1.2 TCe este ca instalatia sa fie autorizata de Dacia (pastrarea garantiei, nu degeaba am 5 ani) si sa achizitionez instalatia in rate pe 4 ani (ad

Cand dupa 4 ani o sa trebuiasca sa dai 4000€ pe motor si ce mai trebuie sa schimbi pe acolo o sa iti vina si mori si mai mult.

Posted Images

posibil, atat am vazut ca scria pe un . Totusi pe configurator , ambele variante Laureate una 1,6 benzina/GPL a doua 1,2 Tce, era mai scumpa cea cu GPL cu 500 euro. Nu ma pricep la detalii tehnice , ca e secventiala sau cu injectie directa

Nici ungurii nu configureaza la gpl modelul 1.2 tce.

Link spre post

Pai peste 50000km o sa amortizezi investitia, adica de atunci incolo o sa simti ca mergi mai "ieftin". Asta daca nu se strica ceva intre timp, si pierderea garantiei sa te duca la niste cheltuieli nu tocmai mici, sau daca nu o schimbi intre timp, si nu mai apuci sa beneficiezi de pretul gpl-ului...

Cat despre autonomie, va fi mai mult teoretica, cunoscand diferenta de pret benzina/gpl nu o sa-ti prea vina sa mergi pe benzina.

Ce rezervor ai pus? In portbagaj sau in locul rotii de rezerva?

Ar fi foarte interesant daca dacia ar pune din fabrica instalatii gpl pt injectie directa, macar dpdv al garantiei sa fie ok. Sunt chiar foarte curios de ce nu o fac.

Link spre post

Da am revazut postul77; diferenta de 500euro intre gpl si 1.2tce(pentru acceasi echipare cred?) fata de configuratolul dacia.ro de 1400euro, deci 700euro instal gpl

Link spre post
Pai peste 50000km o sa amortizezi investitia, adica de atunci incolo o sa simti ca mergi mai "ieftin". Asta daca nu se strica ceva intre timp, si pierderea garantiei sa te duca la niste cheltuieli nu tocmai mici, sau daca nu o schimbi intre timp, si nu mai apuci sa beneficiezi de pretul gpl-ului...

Cat despre autonomie, va fi mai mult teoretica, cunoscand diferenta de pret benzina/gpl nu o sa-ti prea vina sa mergi pe benzina.

Ce rezervor ai pus? In portbagaj sau in locul rotii de rezerva?

Ar fi foarte interesant daca dacia ar pune din fabrica instalatii gpl pt injectie directa, macar dpdv al garantiei sa fie ok. Sunt chiar foarte curios de ce nu o fac.

E singura instalatie compatibila cu masina si inca nu are omologare pe Ro. E produsa in Olanda. Dacia se misca mai greu decat tehnologia. Garantia instalatiei e mai riguroasa decat garantia Dacia tinand seama de multiplele motive de pierdere a garantiei invocate. Si stiti bine la ce ma refer.

Link spre post

Nu o sa ai probleme la rar daca nu are omologare ? Din cate stiu trebuie trecut pe la rar cu masina dupa ce pui gpl.

As fi curios daca peste 6 luni pica un injector cine il plateste - Dacia, Prins sau tu...

Sau ce faci daca mai apar si raman probleme ca cea pe care ai descris-o cu cruise control-ul.

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...