Sari la conținut

Postări Recomandate

Am mai trimis un mail la reprezentatnta ( cred) landi renzo. Raspunsul a fost:

Buna ziua,

In functie de tipul de caroserie, pot fi montate sisteme cu tip rezervor toroidal exterior 42 litri SAU cu tip tip rezervor toroidal interior 42-52 litri ( sau cilindric 50-60 litri ).

In situatia in care intentionati sa montati un sistem gpl, recomandarea noastra este pentru achizitionarea unui autoturism cu motorizare 1,6 16 V. Pentru aceasta versiune de motorizare pretul unui sistem ( cu tva si montaj incluse ) variaza intre 2200-2500 lei, in functie de tipul de echipare.

In cazul motorizarii 1,2 TCE , pentru situatia in care se monteaza un sistem gpl, apar doua inconveniente:

- Pretul este de aproximativ 1000 eur

- Fiind vorba de o motorizare de tip injectie directa, va exista si un consum aditional de benzina, ceea ce va duce la o economie de aproximativ 20-30 %, in loc de 40%.

Daca ne puteti comunica localitatea de resedinta, va putem directa catre cel mai apropiat dealer.

Cu stima,

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 118
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si nici in parcari subterane nu poti intra cu gpl, stiu sunt rau, dar asta e impresia mea despre gpl.     Sent from my iPhone using Tapatalk

Singurul mod in care vad eu ca s-ar merita GPL-ul pe 1.2 TCe este ca instalatia sa fie autorizata de Dacia (pastrarea garantiei, nu degeaba am 5 ani) si sa achizitionez instalatia in rate pe 4 ani (ad

Cand dupa 4 ani o sa trebuiasca sa dai 4000€ pe motor si ce mai trebuie sa schimbi pe acolo o sa iti vina si mori si mai mult.

Posted Images

Am trecut de varsta la care imi doresc un motor foarte puternic ( pentru viteza) iar off road adevarat nu cred ca se face cu duster. am mers eu cu focusul in apuseni pe drum forestier unde am vazut doar tractoare si un aro. deci cu dusterul 1.6 16v 4x4 pe forestiere nu-mi fac probleme. Iar depasirile din punctul meu de vedere nu se fac la limita. Ca pret de exploatare consumul cu gpl este cam la fel cu dieselul poate chiar ceva mai mic in aceleasi conditii de exploatare. In general nu fac drumuri mai mici de 10 km. In concluzie din punctul meu de vedere un 1.6 16v corespunde cerintelor. Imi doresc 4x4 special pentru iarna sa nu mai vad lopata. ( nu turbina, nu furtune intercooler, sper ca nu volanta cu masa dubla, sper ca injectoare mai fiabile, revizii mai ieftine. ). Acum ramane doar finantarea, sper ca pana in iarna.

Link spre post

sa nu puneti glp pe 1.2 pentru ca o sa se topeasca injectoarele, ruinati motorul in maxim 30k.

Citeste mai atent primul post.

"- Fiind vorba de o motorizare de tip injectie directa, va exista si un consum aditional de benzina" - in principal pentru racirea injectoarelor

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...