Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 118
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Si nici in parcari subterane nu poti intra cu gpl, stiu sunt rau, dar asta e impresia mea despre gpl.     Sent from my iPhone using Tapatalk

Singurul mod in care vad eu ca s-ar merita GPL-ul pe 1.2 TCe este ca instalatia sa fie autorizata de Dacia (pastrarea garantiei, nu degeaba am 5 ani) si sa achizitionez instalatia in rate pe 4 ani (ad

Cand dupa 4 ani o sa trebuiasca sa dai 4000€ pe motor si ce mai trebuie sa schimbi pe acolo o sa iti vina si mori si mai mult.

Posted Images

De bine ce le monteaza, de aia a fost esec!

Gresit... toata lumea (taximetristii, in principal, ca doar pentru ei a fost gandita ideea asta) a facut socoteala buzunarului propriu si au ajuns la concluzia ca daca-si cumpara fara instalatie de GPL si-si monteaza ulterior este mult mai ieftin. Intreaba orice taximetrist (cu Logan) care functioneaza pe GPL

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Off topic: Apropo de taximetrisiti cu Logan pe GPL:

In Chisinau vorbeam cu taximetristul care m-a luat de la aeroport, care avea un Logan cu vreo 400.000 si ceva de km pe bord.

Mi-a zis ca ca luat-o din RO tot de la un taximetrist, pe la vreo 200.000 si ceva de km, dar ca "astea din RO sunt mai bune, ca le da gaz d-ala bun..". Am intrebat si eu.. "Cum adica gaz bun? Pai nu e tot la fel? Ce, e ca la benzina?" La care omu imi raspunde foarte serios.. "Nu, nu, in RO baga numai GPLeu ca nu le da voie atlfel, aici nu prea gasim, ii mai dam si d-alalaltu' ".

Am cerut lamuriri suplimentare, si mi s-a raspuns... "D-ala de la butelii.." Respectiv gaz volatil cu mercaptan in el... Va dati seama ca am coborat mai departe putin de destinatie, si nu am mai mers cu taxi-uri Logan in Chisinau cat am stat :))) Am cautat taxi doar pe diesel ca sa fiu sigur...

In concluzie, motorul benzina aspirat, fiind simplu, merge cam cu ce-i dai.. mai bine.. mai rau.. Dar la capitolul siguranta.. Mai priviti inca o data, si inca o data filmuletul pus de @dust3radmin ;) Instalatiile sunt montate de oameni, si oamenii mai fac si greseli..

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • 4 weeks later...

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...