Sari la conținut

Intrebare legata de regenerarea DPF-ului

Postări Recomandate

Husky, orice semnal merge "interceptat" in special unul in impulsuri. E destul un pic, un soft simplu care sa inteleaga cele 2 trenuri de impulsuri si cam atat. O sa i dau pm lui fratello.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 101
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am mai aflat niste informatii mai tehnice despre regenerarea DPF-ului la Duster. (Pentru pasionatii de DPF, daca exista asa ceva ) Regenerarea DPF-ului are 2 faze. 1. Faza pregatitoare In aceasta

Eu ma ghidez după o regulă simplă: motorina este mai ieftină decât injectoarele, turbina, egr, filtrul de particule și orice alt ungher ce s-ar putea îmbâcsi în urma mersului subturat   Trimis de p

Regenerarea automata o poti evita mergand turat cu masina sau scoasa la drum lung si mers la 3500 rpm. astfel eviti sa se apuce masina sa regenereze cand vrea ea

Posted Images

Husky, orice semnal merge "interceptat" in special unul in impulsuri. E destul un pic, un soft simplu care sa inteleaga cele 2 trenuri de impulsuri si cam atat. O sa i dau pm lui fratello.

Osciloscopul va fi prietenul tau in acest caz :) ideal ar fi sa prinzi regenerarea si sa "desenezi" ce semnale circula pe acolo

Sent from my S50 using Tapatalk

Link spre post

Am osciloscop. O sa vad cand o fi timp daca reusesc sa salvez trenurile de impulsuri sa le dam cuiva care stie ce sa faca cu ele.

Unica problema e ca era bun un osciloscop card pe laptop. Al meu e un Hitachi profesional dublu canal si n-are decat vreo 25kg... greu de mers cu el pregatit sa vad trenurile vietii...

Editat de mugur
Link spre post

Altă abordare:

atât Dacia gen II(Duster ph2, X52) cât și Renault (Clio4, Captur) au aceeași arhitectură electronică T4, dacă la Renault există martor regenerare DPF (nu știu, verific când pot) pe TdB semnalul e deja prezent și la noi pe CAN, trebuie doar "captat și folosit"

Link spre post
  • 2 weeks later...

Partea interesanta la regenerarea DPF e ca, in cazul meu nu sesizez cand o face. La fostul Superb din 2009, cand se facea regenerarea, o simteam printr-o lipsa de putere cat si prin marirea turatiei, mersul mai putin rotund. La Duster chiar nu sesizez cand isi face regenerarea dar nici n-am stat cu lupa-n bord sa vad turatiile. Oricum, daca se colmateaza il anulez si gata.

Link spre post

Eu ma ghidez după o regulă simplă: motorina este mai ieftină decât injectoarele, turbina, egr, filtrul de particule și orice alt ungher ce s-ar putea îmbâcsi în urma mersului subturat

Trimis de pe al meu C6603 folosind Tapatalk

Link spre post

Problema este pretul masinii care e mai mare la diesel. Diferenta o recuperezi dupa aproximativ 30 - 40 000 Km. Daca faci kilometri astia in 5-6 ani crezi ca merita diesel? (probail ca o sa raspunzi ca nu merita sa ai masina!). Pana la urma singura problema este rulajul: Km/an. Iar dincolo de alte calcule mai mult sau mai putin exacte conteaza gustul propietarului: cei place sa auda si sa conduca!

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...