Dok

Members
 • Număr conținut

  110
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2

Dok a câștigat ziua ultima dată pe 2 Martie 2015

Dok a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

43 Excelent

4 Urmăritori

Despre Dok

 • Rang
  Specialist chiptuning

Informații profil

 • Gen:
  Nu spun

Metode de contact

 1. Intr-un final, problema plecarii in rampa nu este legata de resoftare. Am testat si eu masina si pleaca foarte lejer din rampa atata timp cat in 4x4 lock nu sunt blocate rotile spate cu frana de mana. Am impresia ca este o protectie pentru transmisie atunci cand senzorii ABS simt ca rotile spate sunt blocate cu frana de mana.
 2. Recomand la masini cu filtru de particule, cel putin o iesire de 30-40 minute PE SAPTAMANA in afara orasului pentru regenerare corecta. O masina cu dpf care merge numai in oras, pe distante scurte (acasa-munca-acasa) are nevoie de regenerari corecte. Mers la consum foarte mult timp inseamna si neindeplinirea conditiilor corecte de regenerare dpf.
 3. Oferta este de 650 lei pentru remapare la motorizarile 1.5dCi la modele Dacia Duster. Variantele de motorizari la care nu putem aplica cresteri de performanta se gaseste aici: http://www.obdtuning...ia/duster-2010/ De asemenea, pentru cei care inca nu stiu lista dealerilor Obdtuning din tara: http://www.obdtuning...g/retea-dealeri DATE DE CONTACT: Informatii si programari chiptuning: 0751.194.100 Programari anulare filtru de particule: 0758 908 619 / 0726 486 395 Program de lucru: 09:30-18:00. Facebook: https://www.facebook.com/obdtuning.ro | https://www.facebook.com/anularedpf.ro Yahoo ID: obdtuning Skype: obdtuning.ro Web: www.obdtuning.ro | www.anularedpf.ro
 4. Dacia Duster chip tuning

  Rezistorul ala nu face mare lucru, iar la motorul tau o crestere de presiune in rampa este detectata de ecu si te baga in limp mode sau taie injectia. In plus, daca nu apar modificari si pe alte mape sau limite din software, vei distruge filtrul de particule din cauza fumului in exces.
 5. Dacia Duster chip tuning

  1. Da, se poate face remapare si la aceasta motorizare. Am deja in portofoliu si variantele Euro 6. 2. Fisele dyno difera de la o masina la alta. Putem face direct pe masina ta si vedem exact graficul motorului tau. 3. Nu te costa nimic revenirea la valorile de fabrica. Ti-am trimis PM cu oferta de pret.
 6. Dacia Duster chip tuning

  Sunt in vacanta acum. Revin marti la munca. Mai pe seara am sa va raspund la mesaje in detaliu, acum va scriu de pe mobil. Va multumesc pentru intelegere, Alex
 7. Modificarile se fac pe toate mapele din ecu, inclusiv pe cele ale butonului eco. De fapt, butonul eco face selectie pe un alt set de mape mai "moi" astfel incat timpul de raspuns al motorului creste si valorile de injectie scad. In principiu, butonul isi pastreaza aceeasi functie si se va simti diferenta cu el ON sau OFF ca si inainte de tuning.
 8. Am sa bifez si eu cu raspunsuri in functie de cum le-ai postat intrebarile: 1. Nu. N-am intalnit aceasta problema la vreun model Dacia dupa remapare. 2. Nu, daca modificarea este facuta corect 3. Nu, niciun model Duster diesel modificat de noi n-a revenit cu vreo problema a filtrului de particule. Daca se aplica punctul 2 cu siguranta nu apar probleme. 4. Nu. Momentan nu avem un dealer pe zona Cluj. Lucram si la varianta gasirii unui colaborator zonal. Cel mai apropiat dealer se afla la Timisoara sau Valcea. Butonul ECO va functiona in continuare si nu anuleaza cresterea de putere obtinuta prin resoftare. P.S. Au mai ramas 2 zile cu preturi reduse pentru resoftare la modele Dacia Duster. http://www.obdtuning.ro/ro/chiptuning/dacia/duster-2010/
 9. Cred ca nu ai urmarit deloc discutiile despre tuning la Duster. Chiptuning este acelasi lucru cu resoftarea. Inca se foloseste termenul de chiptuning la modificarile de putere pentru modele dupa 2000. In fapt generatiile noi nici nu mai au asa zisele "chip-uri" de memorie care se scoteau pentru a fi reprogramate. Acum toate mapele si instructiunile motorului se afla in microprocesor. Mie in lista de aplicatii din NewGenius si NewTrasdata apar si motorizarile benzina euro 6.
 10. De 1 Decembrie avem reduceri pentru chiptuning la toata gama de motorizari Dacia Duster. Verificati oferta noastra de 1 Decembrie direct pe site: http://www.obdtuning...ia/duster-2010/ DATE DE CONTACT: Informatii si programari chiptuning: 0751.194.100 Programari anulare filtru de particule: 0758 908 619 / 0726 486 395 Program de lucru: 09:30-18:00. Adresa service: Sos. Oltenitei nr. 25, Popesti-Leordeni, Romania Facebook: https://www.facebook.com/obdtuning.ro | https://www.facebook.com/anularedpf.ro Yahoo ID: obdtuning Skype: obdtuning.ro Web: http://www.obdtuning.ro | http://www.anularedpf.ro
 11. Ai putea avea probleme la ITP. Masina trebuie sa fie euro 5 si nivelul este mai scazut decat la euro 4. Daca nu ai filtru de particule nu poti atinge nivelul de euro 5 la ITP. Doar daca nu a facut si Dacia magarie ca la VW. Am dat jos filtre de particule la modele euro 5 VW si au trecut testul fara probleme din cauza software-ului mincinos.
 12. De pe forum nu cred ca a venit nimeni sa ii anulez filtrul de particule. Ce anume te intereseaza la aceasta operatiune?
 13. Am deja lucrari de anulare dpf la Duster si merge fara probleme sa-l elimini.
 14. Rolul filtrului de particule este sa nu lase sa treaca funinginea. Daca trece inseamna ca presiunea este foarte mare si atunci scapa pe langa ceramica sau are fisuri in el. Eu le dau jos in fiecare zi, stiu cum arata si functioneaza acest sistem. La masina mea, indiferent cat dau in ea, tevile din inox sunt perfect curate. Niciun gram de funingine sau negreala.