Sari la conținut

Probleme motor 1.5 Dci 110 cp - Balta de ulei sub masina

Postări Recomandate

vladb2001@

Referinte pompa si /mai ales suruburi care vin culmea mai greu...

POMPA ULEI 15 00 082 47R

SURUB 77 03 102 107 2buc

Daca marcajul de pe carterul inferior este diferit de 111 100 396R se ilocuieste caterul inferior cu 11 110 5968R

Eu am expus zona asa zis trapez ca sa'ntelegem cu totii despre ce este vorba...Deci daca zona laterala este bombata la filtru intra in actiune Nota...nu se taie nici-un filtru :angel:

Multam fain, macar stiu exact ce sa cer prin service. Sa vedem daca e bombat sau nu filtrul, daca nu poate il fasonam :). Glumesc, dar totusi as prefera sa nu stau cu nesiguranta asta.

Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 130
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

82 00 768 927 este codul filtrului de ulei care trebuie folosit la 1.5 dci E5 / Height : 63 mm / Ø exterior : 76 mm / 2 bar   82 00 768 913 este mai scurt si rezista la o presiune mai mica / Height

Astazi am fost la service. La ora 14.00 inca asteptau raspunsul de la Dacia cu ceea ce trebuie sa faca. Se pare ca a cedat pompa de ulei adica a bagat presiune mai mare decat de obicei si a umflat fil

La mine in carte scrie de distributie(implicit si cureaua) ca se schimba la 90.000 km sau 4 ani. Ok, hai ca in afara e intervalul mai mare dar nu cred sa fie 160.000 km totusi....

Posted Images

Daca intereseaza pe cineva masina mea este 2012 fabricatie in mai daca nu ma insel si tot am patit problema cu supapa blocata la pompa de ulei si aruncarea filtrului si a uleiului afara. Nu am vaut schimbarea baii de ulei de care vorbiti si mentionez ca masina nu papa ulei.patania a fost la circa 27.500km si astazi am facut revizia de 40.000 km ( 828 lei Meridian Sud ulei Elf + 4 filtre) si totul s-a prezentat ok, nivel ulei ok, filtru ulei ok in cei 12.500 km. Sa vedem de acum incolo ce mai apare daca mai apare ceva.

Link spre post

Atunci asteptam feedback cum spun englezitii in ale vocabularului corporatrist.

M-am dumirit: este paradita (in limbaj neaos romanesc) conducta de servodirectie. Mi-au spus mecanicii ca nu-s un caz singular (clar nu este din cauza MT-urilor). Dusterele noi au servodirectia electrica. Astea mai vechi o au hidraulica si mai cedeaza pe ici pe colo.
Link spre post

M-am dumirit: este paradita (in limbaj neaos romanesc) conducta de servodirectie. Mi-au spus mecanicii ca nu-s un caz singular (clar nu este din cauza MT-urilor). Dusterele noi au servodirectia electrica. Astea mai vechi o au hidraulica si mai cedeaza pe ici pe colo.

SI eu am patit aceeasi problema in 30 dec 2014...Iti zic din timp, sa ai multa rabdare, ca va dura pana vor face cei din service rost de o pompa de servo mecanica....eu am stat cu masina o luna in service in asteptarea pompei...si cred ca oricum era doar un furtun spart, dar ma rog, ei or zis ca pompa e de vina si eu i-am crezut...Bine, eu am facut-o pe garantie.

Poate ca daca ai iesit din garantie, si o repari pe bani or sa o faca rapid, numai ca va fi undeva la 2000+ de lei:(

Mult succes si sper sa rezolvi problema cat mai rapid.

Link spre post

SI eu am patit aceeasi problema in 30 dec 2014...Iti zic din timp, sa ai multa rabdare, ca va dura pana vor face cei din service rost de o pompa de servo mecanica....eu am stat cu masina o luna in service in asteptarea pompei...si cred ca oricum era doar un furtun spart, dar ma rog, ei or zis ca pompa e de vina si eu i-am crezut...Bine, eu am facut-o pe garantie.

Poate ca daca ai iesit din garantie, si o repari pe bani or sa o faca rapid, numai ca va fi undeva la 2000+ de lei:(

Mult succes si sper sa rezolvi problema cat mai rapid.

Pompa este buna. Conducta o aveau pe stoc asa ca azi este gata. Tot in garantie fac reparatia. Multam pentru sfaturi.
Link spre post

Hai sa ma fac inteles...este vorba de intervalul de fabricatie al motorului nu al masinii...dupa cum stiti dci-urile se fac la spanioli -valladolid si sunt cazuri si pe logan/mcv etc...pe masinile pe care s-a montat motor din aceasta plaja...ma interesez mai in amanunt si revin cu informatia...daca-i diferita de ce stiu eu...

Link spre post

Pompa este buna. Conducta o aveau pe stoc asa ca azi este gata. Tot in garantie fac reparatia. Multam pentru sfaturi.

Ma bucur atunci ca nu trebuie sa astepti atat. Si la mine cred ca tot furtunul a fost de bai, dar daca tot or zis ca e pompa si am asteptat atat, macar acum am si pompa noua:D

Link spre post

Alătură-te conversației

Poți începe deja să scrii comentariul și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, te rog, autentifică-te.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

Încărcare
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...