Sari la conținut

asyone2001

Members
  • Număr conținut

    161
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    5

asyone2001 a câștigat ziua ultima dată pe 21 Mai 2021

asyone2001 a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

43 Excelent

Despre asyone2001

  • Rang
    Senior
  • Dată Naștere 18.10.1967

Metode de contact

  • Yahoo
    asyone2001
  • Skype
    asyone2001

Informații profil

  • Oraș:
    Bucuresti
  • Stare:
    Posesor de Duster
  • Motor:
    1.5 4x4 110cp
  • An fabricație:
    2012

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

  1. Daca servodirectia merge in suturi completeaza cu ulei servo rosu in vasul de la pompa de directie (eu am aproximativ 210.000 km) si apoi vireaza complet stanga-dreapta de 2-3 ori cu motorul pornit pentru aerisire si dupa aia vezi daca mai face.
  2. Se stiu ei colegul. Cei cu state vechi pe forum.
  3. Nu se are in vedere nici-o intalnire in 2021 ? Sincer imi este dor de asa ceva . Domnilor organizatori nu va ganditi la ceva pentru toamna - iarna ?
  4. Ce o fi asa de greu sa spui cat costa remedierea unui cardan cu cruci sau fara, cu rulment sau fara, cu vaselina sau fara, cu vaselina aia sau aialalta, cu centrare sau fara, cu curier sau fara, cu bunavointa sau fara, cu orice respect sau fara, cumva sa raspunzi ca nu sunteti un service al S.R.I. sau al M.A.I., ori M.A.P.N. sau cosmico-planetaro-stelar care aveti tarife secrete. Ori sunteti la vedere ca la piata adica daca omul e imbracat mai bine sau are nu stiu ce masina il taxam mai mult. Pe mine ma tinut cardanul 200.000 km si o sa cumpar altul nou-nout Cardan DACIA DUSTER
  5. Blocul de lumini este vreo 700-800 lei de origine, manopera cum am spus 150-200 lei. Asa era atunci cu aproximatie. Suna si alege service si Dacia vorbeste si te suna ei pentru raspuns. Eu asa fac la orice problema intampinata. Acum am avut probleme cu tapiteria de "piele"la scaunele din fata. In 20 min am primit raspuns de la Meridian Sud cu contravaloarea operatiei si ce implica aceasta (3.800- 5.000 lei)
  6. Salut. Apoximativ 150-200 lei. Suna totusi poate te incadrezi cu masina la un bloc de lumini nou si platesti doar manopera.
  7. Salut. La mine a fost schimbat blocul de lumini deoarece nu mai mergea claxonul in 2018 cu mult dupa iesirea din garantie de service Meridian Sud ca fiind un defect de fabricatie al acestuia .Am platit doar manopera inlocuirii acestuia. Totul s-a rezplvat dupa un telefon la Vocea Clientului si acestia spunand sa imi aleg un service unde sa efectuez operatiunea, Cine are aceasta problema poate incerca un telefon pentru intrebari, remediere, lamuriri de la Dacia.
  8. Salut. 190.000 km. Schimbat distributie + pompa de apa de doua ori , discuri frana , bascule si bielete directie , brate spate, acumulator. Probleme in garantie la 28.000 km cu pompa ulei. Refacut motor. In rest merge ceas . Consum 7-8 litri la 100 km. Astazi am comandat amortizoare + flanse + rulmenti si bieleta antirasturnare. Duster 2012, 1.5 Dci 110cp
  9. Am comandat cateva piese pentru Duster de la colegul PLANETARA. In ciuda faptuluiu ca le-am comandat seara in regim de super urgenta, colegul nostru a onorat comanda a doua zi pana in ora 10.00 AM asa cum a fost rugamintea mea. Uleiul de motor si toate cele 4 filtre pentru un motor 1.5 Dci PH1 au fost livrate prompt si la pretul afisat, acestea fiind de origine Dacia-Renault. Mulumesc colegu' PLANETARA.
  10. Super intalnire, super participanti , super sponsori, super organizatori, super invitati, super locatie, super personal locatie, super masini, super trasee . Doamnelor, domnisoarelor, domnilor felicitari si multumiri pentru eforturile depuse la acest deosebit IND 9. Asteptam cu nerabdare dupa prafuiala si caldura suportate si o racorire in sezonul de iarna bineinteles cu aceeasi organizare de exceptie cu care ne-ati obisnuit de fiecare data la aceste intalniri. F E L I C I T A R I Echipei care a facut ca acest eveniment sa fie posibil.
  11. Data evenimentului a fost stabilita de catre Asociatia Club Duster, impreuna cu Partenerul principal al evenimentului Dacia Romania, in primul weekend din luna septembrie. Adica, perioada 4-6 Septembrie 2015. Locatia evenimentului a fost si ea schimbata si va fi in zona Cheile Gradistei.
×
×
  • Creează nouă...