Sari la conținut

Postări Recomandate

Ms frumos, azi iau masina.

O sa pun poze la topicul dedicat!

Editat de Dorelus
Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
  • Răspunsuri 256
  • Creat pe
  • Ultimul Răspuns

Top participanti la discutie

Top participanti la discutie

Postari populare

Am ales un 4x4 pt ca... l-am folosit 1% pe drumuri mai grele... dupa ce am vazut cun si unde pot ajunge cu acel 4x4... am vrut mai mult! Si uite asa am ajuns sa leg prietenii si sa traiesc momente ex

Din cele discutate aici sau la subiectul despre preturi nesimtite mi-am format o parere despre duster, in baza careia ma pot prezenta cu o expunere la subiect, respectiv sfaturi achizitie duster. Nu d

gata!   sunt membru cu drepturi depline! de astăzi stimați colegi sunt proprietar ( mândru ) al unui frumușel Duster aș pune poza la semnătură dar nu știu cum... o mică descriere ( dacă nu vă

Posted Images

Bine de stiut:

Autorizatia de circulatie cu numere provizorii este valabila aproape doua luni.

Cat timp se circula cu numere provizorii, nu este nevoie de rovinieta, dar nici nu se poate iesi din tara cu masina. 

Primul ITP trebuie facut peste 3 ani, calculati din ziua inmatricularii definitive.

• Mulțumesc! 1
Link spre post

Numerele provizorii sunt valabile 3 luni in cazul meu. E bine ca data ITP-ului se calculeaza de la data inmatricularii definitive nu de la data ridicarii masinii.

Link spre post

Deasemenea, pentru a nu sta "ca românii" la cozi, folositi cu incredere serviciul de programari online de pe siteul drpciv.ro -> servicii online -> programare la ghiseu. Nu puteti face programari pentru ziua in curs, ci doar pentru ziua/zilele urmatoare. Pe acelasi site verificati si disponibilitatea numarului de inmatriculare si multe altele. La fel, inregistrati-va pe erovinieta.ro si cumparati de-acolo rovinieta, e mult mai comod mai ales daca trebuie tinuta evidenta mai multor masini.

Link spre post

In unele localitati, SV de exemplu, cu programarea online gasesti loc abia dupa cateva luni si nu-i garantat ca nu bagi ceva timp de asteptare la fata locului chiar si asa.

Link spre post

Nici in Bucuresti nu e prea roz dar macar nu este vorba de cateva luni ci de 20 zile :)

image.png.5c3429cdbdb7d827d7ef6ebb4aab29a8.png

Editat de klaus
Link spre post

La Iasi 3 luni valabilitate numere rosii si 2 luni jumate programare online numere definitive.

Deci pentru cei care au dat avansul si asteapta masina si au primit deja de la dealer seria caroseriei, faceti-va programare online!

Link spre post
Vizitator
Acest topic este închis. Vă rugăm să deschideți un topic nou dacă doriți să postați pe forum.
  • Navigare recentă   0 membri

Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

• Creează nouă...