Sari la conținut

xxfiles

Members
 • Număr conținut

  44
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  4

xxfiles a câștigat ziua ultima dată pe 28 Aprilie

xxfiles a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

14 Bun

Despre xxfiles

 • Rang
  Membru
 • Dată Naștere 17.04.1973

Metode de contact

 • Facebook
  RELU HAS

Informații profil

 • Nume:
  RELU
 • Oraș:
  Rm Valcea
 • Stare:
  Posesor de Duster
 • Motor:
  1.5 4x2 110cp
 • An fabricație:
  2018
 1. '18 Duster 1,5 dCI 4X4 Prestige

  Mie imi convine senzorul de lumina are utilitate mai buna fata de un senzor de ploaie. Referitor la card am impresia ca este de aceleasi dimensiuni ca la Kadjar.
 2. Duster-ul meu bej dune 1.5 dci

  Am ajusn la 1200 km , fara probleme deosebite. Consum pe bord 4.8l/100km mai mult in afara orasului. CB nu s-a blocat, sirenaj doar daca deschid geamul se aude vantul in suportii de pe plafon la peste 90km/h. Inca 300 de km si trecem la turatii peste 3000.
 3. Dacia DUSTER II 2018

  Sa-l stapanesti sanatos fara evenimente neplacute. A fost cumparat fara rabla? Pretul este cam mare.
 4. Eu cred ca are mai multi cai decat cei declarati. Asa simt masina mai puternica si cuplu mai mare decat la fosta masina 1.6 tdi 105 CP 250 NM. Bune concluziile desprinse din teste si utile atat actualilor cat si viitorilor posesori.
 5. Sfat achizitie

  Numerele provizorii sunt valabile 3 luni in cazul meu. E bine ca data ITP-ului se calculeaza de la data inmatricularii definitive nu de la data ridicarii masinii.
 6. Telecomanda cu radiofregventa

  Se tine apasat butonul de inchis sau deschis cateva secunde si va reveni la setarile de fabrica, cand se inchide sau deschide automat.
 7. 1.5 dci beige dune

  92 de Euro pachetul legislativ +covorasele jenante. Am reclamatie la vocea clientului de mai bine de o luna si se fac ca ploua. Pretul este corect, daca se vor rezolva bolile copilariei acestui model.
 8. Achizitie Noul Duster 2018

  Poate a cumparat medianav-ul ulterior, este la 5-600 lei pe olx. Nici eu nu alegeam optiunea Medianav daca venea tot cu computer de bord mic.
 9. Achizitie Noul Duster 2018

  Confort cu Medianav vine cu computer de bord mare. O alta varianta ar fi confort cu EDC. Politica de pret este ciudata la Dacia, din cauza asta au vanzari slabe in tara, dar nu ii intereseaza pre mult 7,5% din productie.
 10. Primul meu 4X4 Vert Altai

  http://www.rarom.ro/cs-uploads/modificari_constructive_sector 1.html Se alege sectorul din campul "alege judetul". In sectorul 1 sunt 5 firme autorizate
 11. Primul meu 4X4 Vert Altai

  http://www.rarom.ro/?page_id=895
 12. Duster-ul meu bej dune 1.5 dci

  Multumesc la fel Danyels67. Probabil este o setare a forumului care nu te lasa sa piu anul de fabricatie 2018. Eu am lasat necompletat pana se rezolva aceasta problema. On topic am facut 200 de km extern, pe Valea Oltului, consum mediu 4, 6 l/100km cu viteza medie de 67km/ora. Am mers majoritatea drumului cu Eco activat si AC, 4 persoane fara bagaje. @Avram Dusterul nu are reglaj al intensitatii luminii la bord, doar Media Nav-ul are aceasta posibilitate.
 13. Duster-ul meu bej dune 1.5 dci

  Cred ca se comporta la fel de bine ca vechiul Duster. Un exemplu: https://www.4tuning.ro/off-road/dacia-duster-este-iar-motiv-de-mandrie-nationala-suv-ul-si-a-demolat-adversarii-pe-o-pista-de-slalom-37914.html
 14. Duster 1.2 tce 125 Cp confort

  Da la masina mea nu sunt active desi e tot model confort ca si a lui Dan Colt. Banuiesc ca au scos optiunea asta la masinile mai recent fabricate deoarece aparea eroarea cu 0 consum total.
 15. Duster 1.2 tce 125 Cp confort

  Daca poti face o filmare cu pagina respectiva cu consumurile ti-as ramane profund dator. Sa se vada si AC -ul de model confort. Adresa mea de facebook Relu Has, ti-am trimis o cerere de prietenie. Multumesc.
×